Espoon kaupunki - Esbo stad

Vanhusten palvelujen johtajaksi Minna Hoffström

Jaa

Espoon kaupunginhallitus valitsi kokouksessaan 1.3.2021 vanhusten palvelujen johtajaksi kauppatieteiden maisteri Minna Hoffströmin.

Espoon kaupunginhallitus valitsi kokouksessaan 1.3.2021 vanhusten palvelujen johtajaksi kauppatieteiden maisteri Minna Hoffströmin.  Hoffström on koulutukseltaan myös sairaanhoitaja. Hoffström on viimeksi työskennellyt asiakaskokemusjohtajana Lääkärikeskus Aavassa, jossa hän on aiemmin työskennellyt myös markkinointi-, viestintä-, kehitys-, sekä liiketoiminnan johtotehtävissä. 

”Espoo on jo nyt monella osa-alueella ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijä. Moniammatilliset tiimimme ovat tehneet hienoa työtä jo pitkään yhdessä senioreiden ja erilaisten sidosryhmien ja kumppanien kanssa. Muutokset toimintaympäristössä asettavat meille kuitenkin jatkossa uusia haasteita tai mahdollisuuksia, jotka edellyttävät meiltä jatkuvaa oppimista, muuntautumiskykyä sekä sujuvaa ja avointa yhteistyötä niin toimialan sisällä kuin yli toimialarajojen. Tehtävää on paljon, eikä se aina tule olemaan helppoa, mutta yhdessä pystymme siihen”, toteaa Hoffström. 

Vanhusten palvelujen johtajan alaisena työskentelee noin 1600 työntekijää. Virka on vakinainen. Espoon vanhusten palvelujen johtajana vuodesta 2014 toiminut Matti Lyytikäinen jää eläkkeelle loppukeväästä. Hoffström aloittaa perehtymisen tehtävään huhtikuussa 2021.

Espoon vanhusten palvelujen tehtävänä on varmistaa, että ikääntyneet espoolaiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito.

Lisätietoja kaupunginhallituksen esityslistalla

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Perusturvajohtaja Sanna Svahn, p. 050 544 6535, sanna.svahn@espoo.fi
Minna Hoffström p. 050 359 7658.

Kuvat

Minna Hoffström valittiin vanhusten palvelujen johtajaksi.
Minna Hoffström valittiin vanhusten palvelujen johtajaksi.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme