HSL Helsingin seudun liikenne

Vantaan uutta bussivarikkoa juhlistetaan koko perheen tapahtumalla

Jaa

Ojangon bussivarikko Hakunilassa avautuu pian bussiliikenteen käyttöön. Perjantaina 6. elokuuta varikon avautumista juhlistetaan avointen ovien tapahtumalla. Iltapäivän ohjelma on suunnattu lapsiperheille. Bussivarikolla voi bussien ja niiden pesu- ja huoltotilojen lisäksi fiilistellä Kengurumeiningin musiikin tahdissa ja leikkiä. Omien kulkuneuvojen lisäksi paikalle pääsee tilausbussikuljetuksella.

Ojangon varikon ovet ovat avoinna 6.8. klo 15-18. Jotta kaikilla olisi turvallista ja viihtyisää, tapahtumaan pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Vantaan kaupunki, HSL, Helsingin bussiliikenne sekä SRV.

Mennään bussilla Ojankoon

Oman auton tai polkupyörän lisäksi bussivarikolle pääsee luonnollisesti bussilla. Helsingin bussiliikenne järjestää tapahtumapaikan ja Tikkurilan ja Mellunmäen välillä maksuttomia tilausajokuljetuksia. Tilausbussit lähtevät Tikkurilasta (pysäkki V6106) ja Mellunmäestä (pysäkki H4859) Ojankoon klo 14.30, 15.30 ja 16.30. Paluukuljetukset Ojangosta Tikkurilaan ja Mellunmäkeen lähtevät klo 16, 17 ja 18.

Ojangon varikon katuosoite on Pitkäsuonkuja 2.

Ohjelmassa bussi-ihmeitä ja kengurumeininkiä

Päivän musiikillisesta annista vastaa Kengurumeininki kahdella keikalla, jotka alkavat klo 15.10 ja klo 17.30.

Bussivarikon elämyksiä voi kokea bussiajelulla pesukadun läpi sekä tutustumalla paikalla olevaan bussikalustoon ja huoltotoimintoihin lähietäisyydeltä. Pesukadulle hurautetaan 15 minuutin välein klo 15.30-17.

Lisäksi Ojangossa on myös lasten leikkialue sekä pulla- ja mehutarjoilua.

Yhteyshenkilöt

tapahtumatuottaja Jane Manninen, Jane.Manninen@vantaa.fi, p.0408207858

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme