Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vapaaehtoistyötä tarjolla Taiteiden yössä

Jaa

Vaasan Taiteiden Yö järjestetään 6.8.2020. Tänä vuonna kaupunkilaisille on tarjolla vapaaehtoistyötä mm. pelinjohtajina, järjestelyapulaisina tai nettitapahtumien turvatarkastajina. Mukaan voi hakea sähköpostitse 10.7.2020 mennessä.

Vaasan kaupungin kulttuuripalvelut hakee Taiteiden yön -tiimiinsä aktiivisia ja kulttuurista kiinnostuneita tekemään vapaaehtoistyötä.

- Vapaaehtoisia tarvitaan esimerkiksi pelinjohtajiksi Koko Vaasa pelaa -tapahtumaan, järjestelyapulaisiksi tapahtumapaikoille, nettitapahtumien turvatarkastajiksi, koristeluapulaisiksi, yhdyshenkilöiksi pihakeikoille sekä roudareiksi, kertoo kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist.

Osa tehtävistä vaatii liikkumista tapahtumapaikkojen välillä.

Kiinnostuitko – ota yhteyttä 10.7. mennessä

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen taiteidenyo@vaasa.fi ja kerro seuraavat asiat:

1. Milloin ja kuinka paljon voit työskennellä Taiteiden yön aikana? Oletko töissä mieluummin illalla vai päivällä? Voitko työskennellä jo ennen tapahtumaa?

2. Onko sinulla järjestyksenvalvontaan liittyvää koulutusta ja voimassa olevaa korttia?

3. Onko sinulla auto tai muu kulkuväline käytössäsi?

4. Mitkä ovat ensisijaiset toiveesi työnkuvaasi liittyen?

Vapaaehtoisena pääset kurkistamaan, miltä tapahtuma kulissien takana näyttää sekä osallistumaan suositun Taiteiden yön järjestämiseen. Ohjelmassa on luvassa perinteisiä esityksiä sekä poikkeuksellisen runsaasti verkkosisältöä.

Tervetuloa mukaan luomaan viihtyisää ja turvallista Taiteiden yötä kanssamme!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist
Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
p 0400 668 197
leena.nyqvist@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme