Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Vapaavuoren puhe pohjoismaisille vieraille

1.6.2017 12:01 | Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Jaa

Tiedotteen liitteenä on Helsingin tulevan pormestarin Jan Vapaavuoren puhe, jonka hän pitää pohjoismaisten valtionpäämiesten kunniaksi järjestettävällä lounaalla Helsingin kaupungintalon juhlasalissa. Julkaisuvapaa kun puhe on pidetty klo 12.15.

Tapio Kari
Viestintäpäällikkö
Kaupunginkanslia, Helsingin kaupunki
Puhelin 040 844 6015
tapio.kari@hel.fi

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pitkäaikaistyöttömien määrä alenee Helsingissä vauhdikkaasti2.8.2017 12:59Tiedote

Helsingin työpaikkamäärä on kasvussa, sillä vuoden 2017 ensimmäisellä puoliskolla työpaikkoja oli kaksi prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Työpaikkamäärät kasvoivat nopeimmin rakentamisen, ammatillisen, tieteellisen ja teknisen toiminnan sekä hallinto- ja tukipalvelutoiminnan toimialoilla. Sen sijaan kuljetus ja varastointi, terveys- ja sosiaalipalvelut, muu palvelutoiminta ja kaupan ala menettivät työpaikkoja. Tiedot perustuvat Tilastokeskuksen työvoimatutkimukseen ja ovat luonteeltaan suuntaa antavia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme