Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Vapun, helatorstain ja helluntain poikkeusaukioloajat liikuntapaikoilla

Jaa

Toukokuun juhlapyhät vaikuttavat liikuntapaikkojen aukioloaikoihin. Tarkemmat poikkeusaukioloajat löytyvät liikuntapaikkojen omilta sivuilta https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu/aukioloajat/

Jakomäen uimahalli, kuva: Konsta Linkola
Jakomäen uimahalli, kuva: Konsta Linkola

Uimahallien poikkeusaukioloajat

Itäkeskuksen uimahalli

Vappuaattona ma 30.4. suljetaan klo 16.00, vapunpäivänä 1.5. suljettu. Helatorstain 10.5. avoinna klo 11.00 - 20.30 ja helluntaina su 20.5. avoinna normaalisti.

Jakomäen uimahalli

Vappuaattona ma 30.4., vappupäivänä ti 1.5., helatorstaina 10.5. ja helluntaina su 20.5. suljettu.

Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli

Vappuaattona ma 30.4. avoinna klo 7.00 - 15.00, vapunpäivänä 1.5. suljettu. Helatorstain 10.5. avoinna klo 7.00 - 15.00 ja helluntaina su 20.5. avoinna normaalisti.

Yrjönkadun uimahalli

Vappuaattona ma 30.4. 1. krs. kassa suljetaan klo 15.00 (2. krs suljettu), vappupäivänä ti 1.5. suljettu. Helatorstain 10.5. avoinna klo 6.30 - 20.00 ja helluntaina su 20.5. avoinna 7.00 - 11.00 erityisuimakortilla ja 11.00 - 20.00 naisten vuoro.

Avainsanat

Kuvat

Jakomäen uimahalli, kuva: Konsta Linkola
Jakomäen uimahalli, kuva: Konsta Linkola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Satakielikuukausi hyllar språklig mångfald18.2.2019 11:47:53Tiedote

Flerspråkighetsmånaden Satakielikuukausi hyllar modersmålet, flerspråkighet och språklig mångfald. Festivalen, som i år firas för femte gången, inleds på den Internationella modersmålsdagen 21.2 och avslutas på Världspoesidagen och Internationella dagen mot rasism, och den breder ut sig till kulturcentrum, bibliotek, skolor och hem. Flerspråkighetsmånaden utmanar alla att reflektera över modersmålets och språkens betydelse genom konsten, möten och gemensamt görande. Festivalen firas även på andra håll i Norden under namnet Multilingual Month.

Satakielikuukausi juhlii kielellistä moninaisuutta18.2.2019 11:44:22Tiedote

Äidinkieltä, monikielisyyttä ja kielellistä moninaisuutta juhlistavaa Satakielikuukautta vietetään tänä vuonna viidettä kertaa. Kulttuurikeskuksiin, kirjastoihin, kouluihin ja koteihin levittäytyvä verkostofestivaali alkaa kansainvälisenä äidinkielen päivänä 21.2.2019 ja päättyy maailman runouden päivän ja maailman rasisminvastaisen päivän tapahtumiin 21.3.2019. Satakielikuukausi haastaa tarkastelemaan äidinkielen ja kielten merkitystä taiteen, kohtaamisten ja yhdessä tekemisen kautta. Festivaalia on vuodesta 2017 alkaen vietetty myös muissa Pohjoismaissa nimellä Multilingual Month.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme