Vaasan kaupunki - Vasa stad

Var med och påverka vem som vinner planeringstävlingen om salutorget!

Dela

Tävlingstiden för planeringstävlingen för Vasa salutorg har gått ut. Tävlingsarbetena av de arbetsgrupper som valts till tävlingen kan ses på nätet och en del av materialet också på huvudbiblioteket. Du kan påverka det vinnande arbetet.

Syftet med planeringstävlingen för Vasa salutorg är att få en uppdaterad övergripande plan för promenadcentrum där både områdets historia och dess kommande behov beaktas. Särskilt uppmärksammas att promenadcentrum ska vara tillgängligt och trivsamt.

Tävlingsarbetena av de arbetsgrupper som valts med i tävlingen är framlagda på tävlingens webbplats och en del av materialet finns också på Vasa stads huvudbibliotek, Biblioteksgatan 13.

Du kan påverka valet av det vinnande arbetet genom att svara på enkäten på tävlingens webbplats eller genom att lämna in din åsikt i ärendet till planläggningen, planlaggningen@vasa.fi eller Planläggningen, PB 2, 65101 Vasa, under tiden 12.7–26.8.2022.

Tävlingens webbplats: https://www.vaasa.fi/sv/salutorget-planeringstavling

Kontakter

Mer information ger:
Grönområdesplanerare Hanna Vallinmäki, tfn 040 706 2832, e-post hanna.vallinmaki@vaasa.fi

Bilder

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Utkastet till detaljplan för enhetsskolan i centrum läggs fram – välkommen till ett möte för allmänheten i Dramasalen 9.8 kl. 16.305.8.2022 13:33:20 EEST | Tiedote

Under de närmaste åren kommer det att uppföras en ny skolhelhet för årskurserna 1–9 inom den finskspråkiga grundläggande utbildningen i Vasa centrum. Detta kräver ändringar också i områdets detaljplan. Ett utkast till ändrad detaljplan läggs fram offentligt för perioden 10–23.8. Planläggningen ordnar ett möte för allmänheten i huvudbibliotekets Dramasal tisdag 9.8 kl. 16.30, och då finns det möjlighet att träffa planläggarna och bekanta sig närmare med planförslaget.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum