Vaasan kaupunki - Vasa stad

Varaa aika Inbody-kehonkoostumusmittaukseen

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalveluilla on käytössään Inbody 770 –kehonkoostumusmittari, jolla voi mitata oman kehon hyvinvointia.

Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki

Mittaus tehdään Vaasan uimahallilla (Hietalahdenkatu 8).

  • Testin kesto on noin 20 min.
  • Mittauksen jälkeen käydään raportti läpi mittaajan kanssa.
  • Hinta 30 €, joka sisältää mittauksen ja analyysin. Mittaus maksetaan uimahallin kassalla ennen varsinaista mittausta. Inbody-mittaukseen varataan aika soittamalla numeroon 040 721 97 60.

InBody-testi tehdään arkivaatteissa ja paljain jaloin. Testissä selviää mm. kehon nesteiden määrä, lihasten määrä ja sijainti sekä viskeraalisen rasvan määrä.

Jotta mittaustulos on luotettava, on oltava syömättä ja juomatta vähintään kaksi tuntia ennen mittausta. Mittausta ei voida tehdä, jos olet raskaana tai käytät sydämentahdistinta.

Testin jälkeen saat palautteen ja omat testitulokset mukaasi.

Yhteyshenkilöt

liikuntasuunnittelija Siv Aro, puh. 040 721 9760, siv.aro@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme