Vaasan kaupunki - Vasa stad

Varaa aika seniorikerho Helmen Hetkeen netissä

Jaa

Nyt voit varata ajan netissä maksuttomaan seniorikerho Helmen Hetkeen. Helmen Hetki on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-14. Seniorikerhotoiminnasta vastaavat Vamia sekä koti- ja laitoshoito.

Kuva: Sami Pulkkinen
Kuva: Sami Pulkkinen

Seniorikerho Helmen Hetki sijaitsee Palosaarella osoitteessa Kapteeninkatu 32, Präntöön Helmen 3. kerroksessa. Ilmainen seniorikerho toimii ajanvarauksella numerossa 040 645 8656 kerhon aukioloaikoina tai netissä osoitteessa: www.vaasa.fi/helmenhetki.

Nettiajanvarausta varten asiakkaalla tai varaajalla tulee olla sähköpostiosoite. Sähköpostiin tulee varausvahvistus ja linkki, jonka kautta muutokset ja peruutukset voi varaaja hoitaa itse. Ajanvarauksia ja muutoksia voi netin kautta tehdä vuorokausi (24h) ennen haluttua tai varattua aikaa.

Vamian opiskelijat pyörittävät seniorikerhoa

– Seniorikerhon toiminnan suunnittelevat ja toteuttavat meidän opiskelijat yhdessä opettajien kanssa. Toiminnassa asiakkaat huomioidaan yksilöinä ja kerhon sisältöä rakennetaan heidän toiveidensa mukaan. Helmen Hetkessä on monenlaista ohjelmaa kuten musisointia, teemapäiviä ja liikuntaa, kertoo Vamian opettaja Marjut Töyli.

Vamian opiskelijat suorittavat toiminnan kautta opintoja tai harjoittelujaksoja eri osaamisaloista.

Uudet asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita

– Vaasalaiset ikäihmiset ovat mukavasti löytäneet seniorikerho Helmen Hetken, joka avattiin elokuussa 2018. Toivomme Helmen Hetkeen lisää uusia asiakkaita, sillä kerhossa ikäihmiset saavat piristystä, toimintaa ja mukavaa seuraa arkeensa. Myös omaishoitajat voivat tuoda puolisonsa seniorikerhoon muualla asioimisen ajaksi, kertoo Präntöön Helmen yksikönjohtaja Marjo Suutari.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antavat:
Opettaja Marjut Töyli, puh. 0400 991 942, marjut.toyli@vamia.fi
Yksikönjohtaja Marjo Suutari, puh. 040 745 2490, marjo.suutari@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Sami Pulkkinen
Kuva: Sami Pulkkinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme