Vaasan kaupunki - Vasa stad

Varaa lapselle liikuntakaveri!

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden kesätyöntekijöinä toimii kesäkuussa kaksi liikuntakaveria, joita vanhemmat voivat varata liikuttamaan lapsia pariksi tunniksi kerrallaan. Maksuton palvelu on suunnattu 4-15-vuotiaille lapsille.

Liikuntakaverin voi varata puhelimitse touko- ja kesäkuun aikana numerosta puh. 040 671 3062. Itse toiminta on käynnissä 2.-26.6., mutta varauksia voi tehdä jo toukokuussa.

Liikuntapaikkoja on kolme: Onkilahden toimintapuisto, Hietalahden monitoimiviheriö/frisbeegolf-rata ja Ristinummen frisbeegolf-rata. Vanhemmat voivat tehdä varauksen kahdeksi tunniksi kerrallaan ja enintään neljälle lapselle.

Huoltaja tuo lapsen sovitulle liikuntapaikalle, jonka jälkeen vastuu lapsesta siirtyy liikuntahetken ajaksi liikuntakavereille. Vanhemman ei siis tarvitse jäädä paikalle liikuntahetken ajaksi.

Liikuntakaverit ovat täysi-ikäisiä vaasalaisia nuoria.

Yhteyshenkilöt

liikuntasuunnittelija Katja Valkki, puh. 0400 235 607, katja.valkki@vaasa.fi

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme