Vaasan kaupunki - Vasa stad

Varaa lapselle liikuntakaveri!

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden kesätyöntekijöinä toimii liikuntakavereita, joita vanhemmat voivat varata liikuttamaan lapsia pariksi tunniksi kerrallaan. Maksuton palvelu on suunnattu 4-15-vuotiaille lapsille.

Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari
Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari

Liikuntakaverin voi varata 1.6. alkaen puhelimitse numerosta puh. 040 514 1474. Itse toiminta on käynnissä 6.6.-1.7.2022

Liikuntapaikkoja on kolme: Onkilahden toimintapuisto, Hietalahden monitoimiviheriö/frisbeegolf-rata ja Edvininpolun leikkialue Purolassa.

Vanhemmat voivat tehdä varauksen kahdeksi tunniksi kerrallaan ja enintään neljälle lapselle.

Huoltaja tuo lapsen sovitulle liikuntapaikalle, jonka jälkeen vastuu lapsesta siirtyy liikuntahetken ajaksi liikuntakavereille. Vanhemman ei siis tarvitse jäädä paikalle liikuntahetken ajaksi.

Liikuntakaverit ovat täysi-ikäisiä vaasalaisia nuoria. Lisäksi heidän apuohjaajinaan on 14-17-vuotiaita nuoria.

Yhteyshenkilöt

Vastaava liikunnanohjaaja Henry Söderlund, puh. 040 586 2804, henry.soderlund@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari
Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme