Kustannusosakeyhtiö Otava

Vareksenpoika piffa - ensmäne Vares-romani Moukanpeli Turun murtessen käännettynä

Jaa

Nyt kaikkie aikoje ensmäne Vares-dekkari ilmesty kans turuks. Moukanpeli ilmestys ensmäsen kerra vuanna 1986. Kääntäny Suamen Kari Turust.

Reijo Mäki o meijän kaikkie aikoje suasituimpi jännityskirjailijoi. Hänen teoksias o myyty yli kaks miljona kappalet. Suasittuje Vares-dekkareitten pohjalt on tehty leffoi ja näytelmi, ja kirjoi on käännetty ruatsiks, saksaks, tanskaks, viroks ja enklanniks.

Kääntäjä Kari Suami on Turus syntyny ja koulus käyny ja sinne harharetkiltäs palannu Oulu yliopisto fonetika emeritusprofessori ko o suarittanu kaikki tutkintos Turu yliopistos.

Vareksenpoika piffa julkistetaan Turun Kirjamessuilla perjantaina 4.10. klo 16.10 Fiore-lavalla.

Haastattelu- ja vedospyynnöt: kirsi.sievanen@otava.fi

Kirsi Sievänen
viestintäpäällikkö
050 5329201

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Sinä voit vaikuttaa. Tekoja nyt! -kirjan julkaisua juhlitaan IG Livessä torstaina 14.5. klo 19.0011.5.2020 09:32:00 EESTTiedote

Tuore Tekoja NYT! -tietokirja on ensiaputeos akuuttiin maailmantuskaan kaikille, joita huonot uutiset ahdistavat. Mitä voin tehdä torjuakseni ilmastonmuutosta tai puuttuakseni syrjintään? Kuinka autan säilyttämään luonnon monimuotoisuutta tai käyn keskustelua jakautuneessa maailmassa? Teoksen teemoista puhutaan Otavan Instagramin livelähetyksessä torstaina 14.5.2020 klo 19.00.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme