Vaasan kaupunki - Vasa stad

Varhaiskasvatuksen ammattilaisille tarjolla 63 työpaikkaa Vaasassa

Jaa
Onni on tehdä työtä lasten parissa: tarvitsemme Vaasaan lisää innostuneita ja työnsä kehittämisestä kiinnostuneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia! 24.2.2023 alkavassa varhaiskasvatuksen haussa on avoinna yhteensä 63 työpaikkaa.
Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen

Töitä on tarjolla varhaiskasvatuksen opettajille ja erityisopettajille, lastenhoitajille, päiväkotityöntekijöille sekä avustajille. Avoinna on sekä vakituisia että määräaikaisia tehtäviä.

Vaasassa on päiväkoteja, perhepäivähoitoa sekä avoimen päiväkodin toimintaa. Kunnallisia päiväkoteja on yhteensä 37. Meillä toimii suomenkielisiä, ruotsinkielisiä ja kaksikielisiä päiväkoteja. Henkilökunta työskentelee ryhmän kielellä.

Yhdessä ryhmässä työskentelee pääsääntöisesti kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa sekä lastenhoitaja.

- Viime vuosina olemme lisänneet resursseja päiväkoteihin esimerkiksi palkkaamalla lisää varahenkilöitä. Tavoitteenamme on sitoutuneet ja työstään innostuneet työntekijät, joille työn kehittäminen on ilo, kuvailee varhaiskasvatusjohtaja Hanna-Leena Holmström.

Energiakasvatusta pienestä pitäen

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, joten energiakasvatus on mukana myös varhaiskasvatuksessa. Tärkeää on myös tieto- ja viestintäteknologian monipuolinen ja turvallinen käyttö yhdessä aikuisten kanssa.

- Henkilökunnan digiosaaminen ja -koulutus on iso osa varhaiskasvatusta. Henkilökuntaamme tukee oma digipedagoginen kehittäjä, joka tuo digiopetuksen uusia näkökulmia kentälle, Holmström kertoo.

Vaasa on kansainvälinen merenrantakaupunki, ja kielirikasteinen ohjelma on kirjattu varhaiskasvatussuunnitelmaan. Päiväkodeissa järjestetään toimintaa säännöllisesti ja suunnitellusti jollakin muulla kuin ryhmän toimintakielellä: tuomme esimerkiksi laulujen, lorujen ja satujen kautta maistiaisia eri kielistä lapsille.

Lue lisää:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Varhaiskasvatusjohtaja Hanna-Leena Holmström, puh. 040 610 3233, hanna-leena.holmstrom@vaasa.fi

Rekrytointivastaava Anne Lindell, puh. 040 153 4564, anne.lindell@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme