Vaasan kaupunki - Vasa stad

Varhaiskasvatuksen kielikylvyssä vapaita paikkoja haettavana

Jaa

Vaasan kaupungin varhaiskasvatuksen ruotsinkieliseen kielikylpyyn on vapaita paikkoja haettavana. Elokuussa alkavaan, vuonna 2016 syntyneiden lasten kielikylpyopetukseen jäi varsinaisen hakuajan jälkeen 20 avointa paikkaa, joita voi hakea 1.-9.3.2021.

Sähköinen hakemus ja lisätietoja löytyvät osoitteesta www.vaasa.fi/kielikylpy-varhaiskasvatuksessa. Hakemus on avoinna 1.3. klo 8.00 - 9.3. klo 17.00.

Elokuussa 2021 varhaiskasvatuksen kielikylpyopetus alkaa Inkerinpuiston ja Huvikummun päiväkodeissa. Ruotsinkielinen kielikylpy alkaa viisivuotiaana ja jatkuu koko perusopetuksen ajan. Tavoitteena on tarjota äidinkieleltään suomenkielisille lapsille mahdollisuus hankkia vahva ruotsin kielen taito.

Kielikylvyssä varhaiskasvatuksen opettajat ja lastenhoitajat käyttävät ruotsin kieltä opetuskielenä ja lapset voivat käyttää sekä suomea että ruotsia.

Yhteyshenkilöt

Huvikummun päiväkodinjohtaja Minna Herttua-Niemi, puh. 040 765 5769, minna.herttua-niemi@edu.vaasa.fi

Inkerinpuiston päiväkodinjohtaja Heli Kemppi, puh. 0400 914 456, heli.kemppi@edu.vasa.fi

Palvelupäällikkö Maria Karvonen, puh. 050 325 4821, maria.karvonen@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Språkutbudet vid rådgivningsstället Welcome Office har blivit ännu mer mångsidigt14.4.2021 09:26:01 EEST | Tiedote

Welcome Office är ett informations- och rådgivningsställe med låg tröskel i Vasa, där man får information om sådant som rör invandring, det finländska samhället, offentliga tjänster, språkkurser och rekrytering på finska, svenska och engelska. Nu har rådgivningens språkutbud blivit ännu mer mångsidigt genom Arbets- och näringsministeriets projektfinansiering med rådgivning även på arabiska, somaliska, persiska, dari och urdu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme