Messukeskus

Varma parkki Linnanmäen vierailulle löytyy Messukeskuksesta

Jaa

Linnanmäen linja Messukeskuksesta huvipuistoon aloittaa liikennöinnin ensi maanantaina. Linja liikennöi 26.6.—13.8. päivittäin huvipuiston aukioloaikojen mukaisesti non-stoppina. Liityntäkuljetusten ansiosta Messukeskuksen tilava pysäköintitalo on kesällä kätevästi Linnanmäen asiakkaiden hyödynnettävissä.

Bussin lähtöpysäkki sijaitsee Messukeskuksen pysäköintilaitoksen edustalla. Myös Linnanmäen Hupirannekkeet voi hankkia kätevästi ja jonottamatta Messukeskuksen hotellista.

Messukeskuksen paikoitusalueella ja pysäköintitalossa on yhteensä 4 600 pysäköintipaikkaa. Linnanmäen ympäristössä pysäköintipaikkoja on hyvin rajoitetusti.

Pysäköinnin hinta on 12 € / autokunta sisältäen maksuttoman kuljetuksen Messukeskuksen pysäköintitalosta Linnanmäelle ja takaisin.

Linnanmäen huvipuiston aukioloajat: http://www.linnanmaki.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme