Attendo

Varsinais-Suomeen kaksi uutta hoivakotia

Jaa

Turussa on aloitettu tällä viikolla ja Liedossa heinäkuun puolella uusien ikäihmisten hoivakotien rakennustyöt. Attendo vastaa kohteissa ikäihmisten hoivapalveluista. Hoivakodit valmistuvat alkukeväästä 2018.

Liedon hoivakodin työmaa
Liedon hoivakodin työmaa

Turussa on aloitettu tällä viikolla ja Liedossa heinäkuun puolella uusien ikäihmisten hoivakotien rakennustyöt. Attendo vastaa kohteissa ikäihmisten hoivapalveluista. Hoivakodit valmistuvat alkukeväästä 2018 ja tarjoavat tehostettua palveluasumista ikäihmisille. 

Turun Murkionkadun hoivakotiin tulee 30 asukaspaikkaa ja Liedon Simpukkatien hoivakotiin 42 asukaspaikkaa. Attendolla on puitesopimukset sekä Turun että Liedon kanssa. Hoivakoteihin on mahdollista päästä asumaan palvelusetelillä tai itsemaksavana.

”Haluamme toteuttaa hoivapalveluja parhaalla mahdollisella tavalla niin ikäihmisten itsensä kuin yhteistyötahojemme näkökulmasta. Yksilöllisen ja hyvän hoivan lisäksi on ympäristön tuettava tavoitetta. Uudet ja muistisairaiden erityistarpeet huomioivat asuinkiinteistöt sekä toiminnallinen arki tukevat tavoitetta”, sanoo aluejohtaja Sari Laakso.

”Mittaamme hoivan laatua kuukausittain luomamme laatujärjestelmän kautta. Korkea laatu ei poissulje kustannustehokasta tapaa toimia, joka hyödyttää kaikkia kuntalaisia, kun hoivapalvelujen tarve väestön ikääntymisen myötä entisestään kasvaa”, sanoo myyntipäällikkö Alex Gullichsen.

Turun kohteessa rakennuttajana toimii Guud Invest Oy ja urakoinnista vastaa Temotek Oy. Liedon kohde on Attendon ja urakoinnista vastaa Rakennusliike Lehto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sari Laakso
aluejohtaja, Attendo
p. 044 494 4358
sari.laakso@attendo.fi

Alex Gullichsen
myyntipäällikkö, Attendo
p. 044 494 2139
alex.gullichsen@attendo.fi

Kuvat

Liedon hoivakodin työmaa
Liedon hoivakodin työmaa
Lataa
Havainnekuva Liedon hoivakoti
Havainnekuva Liedon hoivakoti
Lataa
Turun hoivakodin työmaa
Turun hoivakodin työmaa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Hajanaisesta toiminnasta tehokkaaseen tekemiseen - monialainen päihdetyö perusterveydenhuollossa9.1.2018 09:52Tiedote

Terveysasemilla asioi paljon erilaisia päihdepotilaita. ”Esimerkiksi alkoholiongelmaisten ja lääkeaineiden väärinkäyttäjien kohtaaminen kuuluu terveysasemien arkeen”, kertoo Attendon päihdepalveluiden vastuulääkärinä toimiva Harri Seppälä. Päihteiden ongelmakäyttö on niin mittava kansanterveydellinen ja -taloudellinen asia, että sen käsittelyyn tarvitaan koko sote-koneisto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme