HSL Helsingin seudun liikenne

Vartiointialan työnseisaus vaikuttaa lähijunien ja bussien vartiointiin

Jaa

HSL:n matkalippujen tarkastajat kiertävät tiheästi työnseisauksen piirissä olevissa liikennevälineissä.

Vartiointialan työnseisaus, joka alkaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 23.-24.10 ja jatkuu perjantai-iltaan 26.10. asti, näkyy lähijunien ja bussien vartioinnissa. Metron ja raitiovaunujen vartijat eivät ole lakon piirissä.

HSL on varautunut työnseisaukseen niin, että matkalippujen tarkastajat kiertävät tiheästi työnseisauksen piirissä olevissa liikennevälineissä.

Matkustajien ja liikennetyöntekijöiden turvallisuuden kannalta kriittiset toimet pystytään hoitamaan myös lakon aikana, sillä esimerkiksi valvomot, joiden kanssa bussinkuljettajat ja matkalippujen tarkastajat tekevät ongelmatilanteissa yhteistyötä, toimivat työnseisauksen aikana normaalisti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

HSL:n turvallisuusasiantuntija Sami Hulkkonen, puh. 040 663 4496

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Joukkoliikenteeseen kannattaa varata viikonloppuna riittävästi aikaa, sillä metron Helsingin osuutta korvataan busseilla 11.-13.1.9.1.2019 09:37Tiedote

HSL järjestää ensi viikonloppuna korvaavaa bussi- ja raitioliikennettä metron tilalle, sillä metrojunat eivät kulje perjantai-iltana 11.1. Itäkeskuksesta Mellunmäkeen ja Vuosaareen. Lauantaina ja sunnuntaina 12.-13.1. metro ei liikennöi Lauttasaaresta itään. HSL kehottaa varaamaan matkustamiseen riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä korvaavat bussit saattavat tulla ruuhkatunteina täyteen. Autoilua Helsingin ydinkeskustassa kannattaa välttää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme