Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vasa deltar i ordnandet av internationaliseringsdagarna för allmänbildande utbildning och småbarnspedagogik

Dela

Utbildningsstyrelsen ordnar i samarbete med Vasa stad och Åbo Akademi internationaliseringsdagarna för allmänbildande utbildning och småbarnspedagogik i Vasa 11–12.11.2021.

I år är temat för evenemanget ”Att höras och att höra till”. Skolornas och daghemmens internationella verksamhet inkluderar och för samman. Hur syns elevcentrerad undervisning, samarbete och jämställdhet i den?

Evenemanget är riktat till grundskole- och gymnasielärare, rektorer, utbildningschefer, bildningschefer, lärare och sakkunniga inom småbarnspedagogiken och andra som intresserar sig för internationalisering. Seminariets språk är finska, svenska och engelska.

Läs mer: https://www.oph.fi/sv/evenemang/2021/xiii-internationaliseringsdagarna-allmanbildande-utbildning-och-smabarnspedagogik

Kontakter

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum