Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vasa stad gratulerar de idrottare som haft framgång år 2020

Dela

Vasa stad gratulerar sina idrottare som haft framgång på riksnivå år 2020. De är totalt 116.

Bifogat finns namnen på alla framgångsrika idrottare. Med på listan finns de av idrottsföreningarna i Vasa anmälda FM-medaljörerna inom juniorserier, allmänna serier och paraidrottare som representerar idrottsföreningarna i Vasa.

Tidigare år har Vasa stad ordnat en premieringstillställning för framgångsrika lokala idrottare under året. På grund av situationen och restriktionerna i fråga om coronaviruset kan någon tillställning emellertid inte ordnas i år.

- Våra varmaste gratulationer till alla Vasaidrottare, som nådde framgång på riksnivå i de utmanande förhållandena under fjolåret. Vi är stolta över er. Även om den traditionella premieringstillställningen inte kan ordnas i vår, hoppas vi att vi ses igen nästa år, säger bildningsdirektör Christina Knookala och ordföranden för kultur- och idrottsnämnden Anita Niemi-Iilahti.

De idrottare som vunnit FM-guld premieras i år undantagsvis med ett stipendium. I fjol kom det totalt 28 finska mästerskap till Vasa.

Kontakter

Dokument

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum