Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vasaborna får framföra åsikter om närbibliotekens service

Dela

Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster vill veta vad Vasaborna anser om Brändö biblioteks och Träffpunkt Huudis (Roparnäs) service, tillgänglighet och roll i området.

Enkäten är öppen 7–26.11 och man kan svara på den på webben https://link.webropolsurveys.com/S/3A69345429B51B6B eller på en pappersblankett bl.a. på Brändö biliotek, Träffpunkt Huudi och pop up-biblioteket i K-Supermarket i Roparnäs 8.11. Enkäten kan besvaras på finska, svenska och engelska.

Genom att svara på enkäten kan Vasaborna påverka hur närbiblioteken utvecklas och att tjänsterna blir mer lättillgängliga. 

Enkäten genomförs som en del av projektet "Saavutatko minut?" med syftet att utreda utbudet av den service som Vasa stads kultur- och bibliotekssektor producerar samt hur lättillgänglig den är. Projektet har understötts av Centret för konstfrämjande.

Nyckelord

Kontakter

Utvecklingsplanerare Pauliina Pääkkönen
Vasa stad, stadsutvecklingen
tfn 040 192 3891
pauliina.paakkonen@vasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum