Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaskiluodon metsän suunnitelmista yleisötilaisuus 19.2.

Jaa

Vaskiluodon metsän reittien kehittämisestä ja virkistyskäytöstä järjestetään yleisötilaisuus pääkirjaston Draama-salissa 19.2.2020 klo 18.0020.00.  

Kaikki ovat tervetulleita suunnittelemaan ja keskustelemaan metsäalueen käytöstä. 

Suunnitelmissa on muun muassa leventää jo nykyisellään alueen halki kulkeva polku pyöräilybaanaksi sekä muuttaa osittain kuntoradan linjauksia alueen suunnitelmiin sopiviksi.  

Alueen pyöräilyolosuhteiden parantaminen vastaa Vaskiluotoon sijoittuvien uusien työpaikkojen tarpeeseen. Kaavoituksella jäsennellään Vaskiluodon liikenneverkkoa, erotetaan kävely ja pyöräily auto- ja rekkaliikenteestä sekä parannetaan kestävän liikkumisen edellytyksiä.  

Tilaisuuden järjestävät Vaasan kaupungin kaavoitus ja kuntatekniikka.   

Yhteyshenkilöt

maisema-arkkitehti  
Annukka Kuoppala 
puh. +358 40 739 0284 

yleiskaavoittaja 
Jaakko Löytynoja 
puh. +358 40 170 3640 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme