Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vastaa kyselyyn Helsingin katujen talvikunnossapidosta

Jaa

Mitä mieltä olet Helsingin katujen talvikunnossapidosta? Onko joku paikka, josta erityisesti haluaisit kiittää tai moittia? Kaupunkiympäristön toimialan kunnossapito pyytää asukkaita vastaamaan kyselyyn talvihoidon onnistumisesta. Karttapohjainen kysely on avoinna 22.2.–14.3.2021.

Yöllisiä lumitöitä Helsingin keskustassa tammikuussa 2021. Kuva: Stara/Veikko Somerpuro
Yöllisiä lumitöitä Helsingin keskustassa tammikuussa 2021. Kuva: Stara/Veikko Somerpuro

Tällä kyselyllä kerätään tietoa talvikunnossapidon onnistumisesta talvikaudella 2020–2021.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia. Kyselyssä pääset vastaamaan jalkakäytävien, pyöräväylien ja ajoratojen sekä aurattavien ulkoilu- ja puistoreittien talvikunnossapitoon liittyviin kysymyksiin.

”Kyselyn vastauksia käytetään talvikunnossapidon kehittämiseen sekä vertailuna muihin talvikausiin”, kertoo projektipäällikkö Antti Takkunen.

Toini-myrsky toi Helsinkiin kunnon lumitalven parissa vuorokaudessa tammikuussa. Tuolloin kaupungin asiakaspalaute sai parissa viikossa tuhansia lumeen liittyviä palautteita, joista suurin osa liittyi puhdistusta odottaviin katuihin. Helmikuun mittaan kaupungin kadut on saatu siivottua lumesta, ja kulkeminen sujuu normaalisti. Tänä talvena kaupungin lumenvastaanottopaikoille on tuotu jo yli 90 000 lumikuormaa. Määrä ylittää reilusti normaalin lumitalven määrän.

Jos sinulla on yksityiskohtaista palautetta, joka vaatii toimenpiteitä, lähetä viesti kaupungin palautekanavaan: http://www.hel.fi/palaute

Kyselyyn voit vastata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Siirry vastaamaan kyselyyn
https://new.maptionnaire.com/q/3ska2dy97erv

lyhytosoite:
bit.ly/talvipalaute

Katso lisätietoa talvikunnossapidosta
hel.fi/lumi

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kartat-ja-liikenne/kadut-ja-liikennesuunnittelu/katujen-kunnossapito/talvikunnossapito/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Kaupunkiympäristön toimialan kunnossapito

projektipäällikkö Antti Takkunen
puh. 09 310 26554
antti.takkunen@hel.fi

Projektinjohtaja Juha Paahtio
puh. 09 310 39650
juha.paahtio@hel.fi

Kuvat

Yöllisiä lumitöitä Helsingin keskustassa tammikuussa 2021. Kuva: Stara/Veikko Somerpuro
Yöllisiä lumitöitä Helsingin keskustassa tammikuussa 2021. Kuva: Stara/Veikko Somerpuro
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Jakomäen keskustaan uusi palvelutalo ja asuinrakentamista23.2.2021 14:42:20 EETTiedote

Jakomäen keskustan kehitys jatkuu, ja alueelle on tulossa uusi palvelutalo ja asuinrakentamista. Kun Jakomäen sydän valmistui syksyllä 2020, saman katon alle muutti koulu, päiväkoti, leikkipuisto ja nuorisotalo. Päiväkoti Naavan vanhalle tontille suunnitellaan nyt uutta palvelutaloa, johon Vuorensyrjän palvelutalon asukkaat muuttavat sen valmistuttua. Vastaavasti nykyistä Vuorensyrjän palvelutalon tonttia suunnitellaan muutettavaksi asuinkäyttöön.

Myllypuron kampusalue täydentyy – Stadin ammatti- ja aikuisopiston rakentaminen alkaa kesällä22.2.2021 13:01:17 EETTiedote

Stadin ammatti- ja aikuisopiston 1100 opiskelijalle rakennetaan uudet tilat Myllypuroon Metropolia ammattikorkeakoulun välittömään läheisyyteen. Opiston rakennus- ja talotekniikka-alojen koulutus keskitetään uuteen rakennukseen. Rakentaminen käynnistyy kesäkuussa 2021, ja uudet tilat otetaan käyttöön syyslukukaudella 2023. Rakennus on Helsingin ensimmäinen elinkaarimallilla toteuttava ammattikoulu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme