Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vastaa kyselyyn ja vaikuta tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen Vaasan kaupungin palveluissa

Jaa

Selvitämme ensimmäistä kertaa kyselyllä asukkaiden kokemuksia tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumisesta kaupungin palveluissa. Vastauksista saatua tietoa käytämme tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman valmisteluun sekä palveluidemme kehittämiseen.

- Tavoitteenamme on, että Vaasan kaupungin palvelu asukkailleen on aina yhtä hyvää ja toimivaa riippumatta sukupuolesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta, iästä, kielestä, vammasta, etnisestä taustasta, toimintakyvystä tai muusta henkilöön liittyvästä tekijästä. Meille on tärkeää saada palautetta siitä, mikäli olet kohdannut palveluissamme syrjintää tai epäasiallista kohtelua. Arvokasta tietoa on myös se, mikä toimii hyvin. Tarvitsemme käyttäjäkokemuksia palveluista voidaksemme paremmin tunnistaa kehittämistarpeet ja -kohteet, sanoo kehittämissuunnittelija Marjo Hannu-Jama

Palveluissa tasa-arvo ja yhdenvertaisuus tarkoittavat samanarvoista kohtelua, hyvää kohtaamista ja palvelua, jossa ihminen tarpeineen huomioidaan yksilöllisesti. Se toteutuu esimerkiksi silloin, kun jokainen voi omana itsenään käyttää kaupungin palveluja ja liikkua julkisissa tiloissa, joukkoliikenteessä tai kaduilla ilman pelkoa joutua epäasiallisen tai loukkaavan käyttäytymisen kohteeksi.

- Toivomme vastaajien arvioivan, miten olemme tässä palvelutehtävässä onnistuneet ja missä on vielä parantamisen varaa. Palvelujen käyttäjät ovat parhaita asiantuntijoita ja näkemykset siksi arvokkaita. Toivottavasti saamme runsaasti vastauksia, kannustaa Hannu-Jama.

Kyselyyn voi vastata 11.4.2021 asti osoitteessa www.vaasa.fi/tasa-arvo

Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeella. Kysely on saatavilla ja palautettavissa Kansalaisinfossa ja Welcome Officessa (Kirjastonkatu 13), Vähänkyrön yhteispalvelupisteessä (Vähänkyröntie 11) sekä vanhusneuvoston ehdotuslaatikoilla.

Ehdotuslaatikot sijaitsevat Ikäkeskuksen toimipisteissä Vuorikeskuksessa (Vuorikatu 2-4) ja Tammikartanolla (Tammikaivontie 4), eläkeläisten toimintakeskuksessa (Ajurinkatu 14), Variskan ja Suvilahden kirjastoilla sekä Kohtaamispaikka Huudissa (auki jälleen 30.3. alkaen).

Yhteyshenkilöt

Marjo Hannu-Jama
Kehittämissuunnittelija
p. 040 136 5972
marjo.hannu-jama@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme