Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vastaa kyselyyn katujen ja puistojen kesäajan hoidosta

Jaa

Mitä mieltä olet Helsingin katujen ja puistojen kesäaikaisesta hoidosta? Onko kaupungissa jokin paikka, josta erityisesti haluaisit kiittää tai antaa moitteita? Kaupunki pyytää helsinkiläisiä ja kaupungissa vierailevia vastaamaan kyselyyn kesäaikaisen hoidon onnistumisesta.

Helsinki kesällä 2021. Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki / Raine Huvila.
Helsinki kesällä 2021. Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki / Raine Huvila.

Kyselyllä kerätään tietoa kaupungin yleisten alueiden kesäaikaisesta hoidosta 2021, ja siihen vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia. Karttapohjainen kysely on avoinna 26.10.–8.11.2021.

Pääset vastaamaan kyselyssä jalkakäytävien, pyöräteiden, ajoratojen sekä puistojen kesäaikaiseen hoitoon liittyviin kysymyksiin. Voit antaa esimerkiksi istutusten hoitoon, roska-astioiden käytettävyyteen sekä puistojen varusteiden, kuten penkkien ja leikkivälineiden, kuntoon liittyvää palautetta.

Kyselyn vastauksia käytetään kunnossapidon kehittämiseen.

”Koronakesä veti sankoin joukoin väkeä kaupungin yleisille alueille ja erityisesti puistoihin. Kokemuksemme mukaan välillä on ollut haastavaa vastata kävijämäärien räjähtämiseen. Nyt haluammekin kerätä tietoa kesäaikaisen hoidon onnistumisesta ja kehittää sitä entisestään saadun palautteen perusteella”, kertoo laatuvastaava Sari Lilja-Kotamäki Helsingin kaupunkiympäristön toimialalta.

Jos sinulla on yksityiskohtaista palautetta, joka vaatii välittömiä toimenpiteitä, lähetä viesti kaupungin palautekanavaan: http://www.hel.fi/palaute.

Voit vastata kyselyyn suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Vastaa kyselyyn: https://query.eharava.fi/3641

Lyhytosoite: bit.ly/kesakysely-2021

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sari Lilja-Kotamäki
laatuvastaava, yleiset alueet
kaupunkiympäristön toimiala
09 3102 3764
sari.liljakotamaki@hel.fi

Kuvat

Helsinki kesällä 2021. Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki / Raine Huvila.
Helsinki kesällä 2021. Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki / Raine Huvila.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 2.12.20212.12.2021 18:44:14 EET | Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 2.12.2021. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 16.12.2021.

Tammasaarenlaiturille ideoitu kelluvia kerrostaloja – kaupunkilaisilta pyydetään näkemyksiä suunnitelmaan30.11.2021 08:50:33 EET | Tiedote

Ruoholahden länsiosaan, Tammasaarenlaiturin alueelle ehdotetaan merenpäällisiä asuntoja, joista osa on kelluvissa kerrostaloissa. Kyseessä on uusi asumismuoto Helsingissä, johon Floating Flats Oy hakee kaupungilta kehittämisvarausta. Ennen varauksen hyväksymistä kaupunkilaisilla pyydetään näkemyksiä suunnitelmasta Kerro kantasi –palvelussa 19. joulukuuta mennessä.

Pohjoisbaanasta sujuva pyöräliikenteen pääyhteys Käpylästä Vantaalle asti29.11.2021 16:07:45 EET | Tiedote

Helsingin kaupunki laatii parhaillaan yleissuunnitelmaa pyöräliikenteen pääreitille junaradan varteen Käpylän ja Vantaan rajan välille, yhteensä noin 9 kilometrin matkalle. Tätä tulevaa pyöräilyn pääreittiä kutsutaan Pohjoisbaanaksi. Yleissuunnitelmassa määritetään Pohjoisbaanan linjaus, suunnitteluratkaisut ja arvioidaan toteutuskustannukset. Tavoitteena on sujuva ja laadukas pyöräliikenteen pääyhteys. Kaupunkilaisilta toivotaan mielipiteitä karttakyselyyn mm. eri reittivaihtoehdoista 19.12.2021 asti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme