Oy Frank Students Ab

Vastavalmistuneet huonommassa asemassa kuin opiskelijat? Alumneille tarjottavat alennukset auttavat arjessa

Jaa

Opiskelija-alennuksia listaava mobiilisovellus Frank Students oli aikanaan ensimmäinen laatuaan Suomessa. Ensimmäisenä se tarjoaa myös erityisiä alennuksia ja työpaikkailmoituksia vastavalmistuneille opiskelijoille eli alumneille.

Toisen ja korkea-asteen opiskelijat käyttävät Frankin kännykkäsovellusta opiskelijakorttina. Erityisen suosittuja ovat sovelluksesta löytyvät sadat alennukset äänikirjoista läppäreihin ja ravintolatarjouksista muotiin sekä opiskelijoille sopivat työpaikat. Nyt myös valmistuneet opiskelijat voivat jatkaa etujen käyttöä ja hakea ilmoitettuihin töihin opinto-oikeuden päättymistä seuraavan 12 kuukauden ajan. Opiskelijakorttia alumneille ei näytetä.

“Moni opiskelija on välittömästi valmistuttuaan itse asiassa taloudellisesti heikommassa asemassa kuin vielä opiskellessaan ja tukia saadessaan. Haluamme auttaa vastavalmistuneita säästämään arjen hankinnoissa ja löytämään työmahdollisuuksia”, sanoo Frank Studentsin toimitusjohtaja Antti Eronen.

Alennuksia, töitä, tutkimuksia ja muita opiskelijoita kiinnostavia sisältöjä tarjoaa palvelussa laaja joukko kotimaisia ja kansainvälisiä mainostajia. Nuoret ovat erityisen kiinnostuksen kohteena, tekeväthän monet heistä ensimmäistä kertaa isojakin hankintoja omilla rahoillaan. Valmistumassa olevat tai juuri valmistuneet ovat tulevaisuuden ammattilaisia, joiden osaamista ja näkemystä kaivataan ympäri maata. Yli puolet heistä on jo tehnyt töitä opiskelujen ohessa, joten työelämätaitoja löytyy monelta valmiiksi. Eriarvoistuminen taas näkyy opiskelijoiden keskuudessa: 2010-luvulla opiskelijoiden pienituloisuus lisääntyi mutta toisaalta opiskelijatalouksien tulot kasvoivat suhteessa eniten. Alumneille suunnatut alennukset voivat siis tuoda yllättävän suurta apua arkeen.

Hyödyntääkseen Frankin ilmaista sovellusta myös valmistumisen jälkeen opiskelijan tulee olla palvelun käyttäjä jo opiskeluaikanaan. Opintojen päättyessä sovellus siirtyy automaattisesti “alumnimoodiin”.

Kuvat:
https://drive.google.com/drive/folders/18g2T0nMJQathZaV6RQj2dsZD1FgeNLG2?usp=sharing 

Lähteet:

https://www.stat.fi/til/opty/2019/opty_2019_2021-03-12_tie_001_fi.html

https://www.stat.fi/til/tjt/2019/04/tjt_2019_04_2021-03-05_tie_001_fi.html 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oy Frank Students Ab
Fabianinkatu 28
00100 Helsinki

https://frank.fi

Frank Students on vuonna 2013 perustettu opiskelijoiden hyötypalvelu, joka tarjoaa opiskelijaedut ja opiskelijatunnistautumisen samasta sovelluksesta. Haluamme varmistaa, ettei opiskelija jää paitsi mistään mahdollisuuksista, joita opiskelijuus hänelle tuo. Yrityksille tarjoamme puolestaan alustan, jolla tavoittaa opiskelijat ja tarjota heille kohdennettuja palveluja.

Frankin syksyllä 2016 lanseeraama sovellus Frank App on jo lähes 160 000 opiskelijan käytössä.

Frankin omistavat Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto KILROY sekä valtakunnalliset opiskelijajärjestöt SAKKI, SAMOK, SLL ja SYL.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.