Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Västra Nylands välfärdsområdesfullmäktige behandlar bokslutet för 2021

Dela

Västra Nylands välfärdsområdesfullmäktige sammanträder nästa gång torsdagen den 16 juni 2022 i Hangö (Hangö stadshus festsal, Berggatan 1).

Välfärdsområdesfullmäktige beslutar om bokslutet för 2021. Verksamhetskostnaderna i budgeten 2021 var 0,6 miljoner euro och utfallet vid årets slut var 0,2 miljoner euro och underskred budgeten med 0,4 miljoner euro. Verksamhetskostnaderna bestod huvudsakligen av projektorganisationens personalkostnader och köp av tjänster.  

Verksamhetsintäkterna för 2021 bestod av försäljningsintäkter och understöd som beviljats av staten. Försäljningsintäkterna bestod av försäljning av beredningsdirektörernas arbetsinsats till Esbo stad för projektet Framtidens social- och hälsocentral. Av den basfinansiering för beredning som finansministeriet beviljat har en del som motsvarar räkenskapsperiodens nettoutgifter, cirka 0,1 miljoner euro, intäktsförts som understöd och bidrag. Därför blev räkenskapsperiodens resultat noll. Resten av finansieringen, cirka 0,9 miljoner euro, har överförts till 2022.  

Dessutom delges välfärdsområdesfullmäktige utvärderingsberättelsen för 2021 och delårsrapporten för Västra Nylands välfärdsområde för tiden 1 januari–30 april 2022.

Mötet är offentligt och kan följas i direkt webbsändning eller som inspelning på Västra Nylands välfärdsområdes Youtube-kanal.

Efter mötet diskuterar välfärdsområdesfullmäktiges ordförande Jarno Limnéll utbytet av mötet och den gångna våren i fullmäktige med presidiet. Se direktsändningen eller inspelningen på Västra Nylands välfärdsområdes Youtube-kanal

Nyckelord

Om

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.luvn.fi

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovården och räddningsväsendets tjänster för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis från 1.1.2023.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Webbplats:
www.luvn.fi 

Följ Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum