Yepzon Oy

Vauhdikkaassa kasvussa oleva suomalainen Yepzon Oy hakee joukkorahoituskampanjalla tukea laajentumiseen

Jaa

Turvallisuus- ja paikannusalalla kansainvälisesti uraauurtava suomalainen innovaatioyritys Yepzon Oy on avannut julkisen osakeannin Invesdor-joukkorahoitusalustalla. Yhtiö kerää joukkorahoituksella maksimissaan 1,3 miljoona euroa, josta julkisen annin avauspäivään mennessä oli merkittynä yli 400 000 euroa. Ennakkomerkinnät kattavat yhtiön 450 000 euron minimitavoitteesta jo yli 90 %.

Viimeisimpiä paikannusteknologioita hyödyntävät Yepzon™ Freedom ja One paikantavat ihmisiä, lemmikkejä ja omaisuutta taajaankin asutuissa kaupungeissa tarkasti ja nopeasti.
Viimeisimpiä paikannusteknologioita hyödyntävät Yepzon™ Freedom ja One paikantavat ihmisiä, lemmikkejä ja omaisuutta taajaankin asutuissa kaupungeissa tarkasti ja nopeasti.

Yepzon Oy tarjoaa paikannuspalvelutuotteita kuluttajien ja teollisuuden tarpeisiin. Yrityksen tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja tarkkoja paikantimia, joiden sijaintia seurataan näppärän Yepzon App -mobiiliapplikaation avulla.

– Lemmikkejä katoaa, omaisuutta katoaa, jopa ihmisiä katoaa. Yhdysvalloissa ja EU:ssa katoaa vuosittain yli miljoona lasta, joista yli satatuhatta jää löytymättä. Paikantimien avulla Yepzon haluaa omalta osaltaan tehdä maailmasta turvallisemman. Avullamme voi paikantaa kaiken tärkeän, Yepzonin perustaja Otto Linna kertoo.

Kaikki yrityksen saama rahoitus suunnataan kasvuun. Onnistunut joukkorahoituskampanja yhdistettynä 750 000 euron Tekes-rahoitukseen tukee Yepzonin tavoitetta nostaa liiketoiminnan kassavirta positiiviseksi vuoden 2018 toisella puolikkaalla. Omistajat arvioivat yhtiön mahdollisuudeksi listautua seuraavan viiden vuoden aikana.

– Kovan kysynnän vuoksi avaamme nyt suuremmalle yleisölle mahdollisuuden tulla osaksi Yepzonin kasvutarinaa, Linna sanoo.

Vahvan kasvun vauhdissa

Markkina-arvoltaan lähes kymmeneen miljoonaan euroon kasvaneella Yepzonilla on hyvät kaupalliset näytöt kuluttajatuotteiden myynnistä jo vuodesta 2014. Osakkeen hinnassa on vahva nousuhistoria ja -potentiaali.

Kuluvana vuonna yhtiö on kerännyt noin 1,5 miljoonaa euroa uutta pääomaa, ja nyt käynnistyvä joukkorahoituskampanja on osa 3 miljoonan euron kokonaisrahoitusohjelmaa. Joukkorahoituskampanjassa 235 euron minimisijoitus vastaa sataa osaketta.

– Muun muassa Intia yepzonoidaan. Naisten turvallinen liikkuminen ison maan tietyillä alueilla on haastavaa. Palvelumme vähentää pelkoa ja tuo mielenrauhaa. Menemme markkinoille suomalaisella sisulla, ja meillä on jo nyt laajalti todistusvoimaa palvelumme toimivuudesta, Linna jatkaa.

Vastikään yhteistyö- ja jakelusopimuksen Orangen kanssa julkistanut Yepzon on avannut Intiaan yhteisyrityksen, Yepzon Indian. Intialainen yhteisyritys tulee vaikuttamaan ratkaisevasti naisten turvallisuustilanteeseen maassa. Kotimaassaan Suomessa alansa teknologiajohtaja Yepzon tulee Elisan kanssa markkinoille yhteisbrändättynä palvelutuotteena.

Julkisen osakeannin alkupäivä 6.9.2017 ja loppupäivä 6.10.2017

Yksityiskohtaiset tiedot annista löytyvät Invesdor.com-alustalta www.invesdor.com/yepzon

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Heidi Rantala
CMO, Partner
Yepzon Enterprises
heidi.rantala@yepzon.com
+358 50 539 8970

Otto Linna
CEO, Founder
Yepzon Enterprises
otto.linna@yepzon.com
+358 43 217 0275

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.yepzon.com

Avainsanat

Kuvat

Viimeisimpiä paikannusteknologioita hyödyntävät Yepzon™ Freedom ja One paikantavat ihmisiä, lemmikkejä ja omaisuutta taajaankin asutuissa kaupungeissa tarkasti ja nopeasti.
Viimeisimpiä paikannusteknologioita hyödyntävät Yepzon™ Freedom ja One paikantavat ihmisiä, lemmikkejä ja omaisuutta taajaankin asutuissa kaupungeissa tarkasti ja nopeasti.
Lataa
Logo: Yepzon Oy
Logo: Yepzon Oy
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Yepzon Oy
Yepzon Oy
Finlaysoninkuja 9, 3. krs
33210 TAMPERE

+358 43 217 0275http://www.yepzon.com

Yepzon Oy kehittää helppokäyttöisiä mobiilipohjaisia paikannuspalveluita. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut yhtiö työllistää suoraan 8 työntekijää ja noin 20 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yepzonin globaali, mutta pääosin suomalainen omistus jakautuu eri aloilla vaikuttaville yksityissijoittajille. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lontooseen rekisteröity Yepzon Ltd. on Yepzon Oy:n täysin omistama tytäryhtiö. Yhdysvaltojen Nevadaan rekisteröity Yepzon Inc. on yhteisyritys Global Expansion Solutionsin kanssa. Yepzon Enterprises India Pvt. Ltd on Yepzon Oy:n ja VVDN Technologiesin yhteisyritys Intian Delhissä. www.yepzon.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yepzon Oy

Yepzon ja Valmet kehittävät uudenlaisen teollisen internetin ratkaisun öljy- ja kaasuteollisuudelle13.6.2018 09:03Tiedote

Paikannusteknologiaa tarjoava Yepzon Oy ja johtava sellu-, paperi- ja energiateollisuuden teknologian- ja palveluiden toimittaja Valmet kehittävät huipputason logistiikkapalvelun ja sensorilaitteen öljy- ja kaasuteollisuuden tarpeisiin. Yhteistyön tuloksena syntyvä Yepzonin ja Valmetin yhdessä kehittämä ensiluokkainen päätelaite toimii Valmetin DNA-ohjelmiston kanssa.

Yepzon yhteistyöhön paikannusyritys Tramigon kanssa – vahva jalansija kehittyviin maihin17.1.2018 12:30Tiedote

Paikannuslaitteita ja -palveluita tarjoava teknologiayritys Yepzon Oy on solminut lisensointi- ja jälleenmyyntisopimuksen ajoneuvojen paikantimiin erikoistuneen Tramigo Oy:n kanssa. Yhteistyön avulla yhtiöt pyrkivät vahvaan läsnäoloon henkilöturvaamisen liiketoiminta-alueella useassa kehittyvässä maassa – tavoitteena on myydä kolmessa vuodessa yli 100 000 laitetta Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme