Veikkaus

Veikkauksen brändijohtajaksi Suvituuli Tuukkanen

Jaa

Veikkauksen brändijohtajana aloittaa KTM Suvituuli Tuukkanen, 43. Hän siirtyy Veikkaukseen hasan & partnersista, jossa hän on toiminut strategiajohtajana.

Suvituuli on työskennellyt viimeisen kolmen vuoden ajan tiiviissä yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Hän on toiminut strategisissa hankkeissa sekä ollut suunnittelemassa ja rakentamassa kuluvan vuoden alussa aloittaneen Veikkauksen brändiä. Suvituuli aloittaa tehtävässään 1.10.2017.

- Haimme brändin kehittäjää ja visionääriä, joka luotsaa Veikkauksen kohti tulevaisuuden markkinointia. Suvituulin tehtävänä on brändin rakentaminen niin, että suomalaiset entistä laajemmin hyväksyvät Veikkauksen hyvää tekevänä yhtiönä, sanoo Veikkauksen kaupallinen johtaja Nora Vähävirta.

- Olen innoissani päästessäni markkinoinnin näköalapaikalle ja tekemään työtä yhteiskunnallisesti merkittävän brändin kanssa. Sillä mitä Veikkaus tekee, on aidosti merkitystä meidän kaikkien suomalaisten elämään, Suvituuli Tuukkanen sanoo.

Yhteydenotot Maria Roos, Veikkauksen viestintä, p. 040 508 4143

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Eurojackpotin 22,7 miljoonan euron päävoitto Ruotsiin ensimmäistä kertaa pelin historiassa - Suomeen kaksi 582 528 euron voittoa20.7.2018 22:56Tiedote

Eurojackpotin päävoitto meni perjantain arvonnassa Ruotsiin ensimmäistä kertaa pelin historiassa. Kierroksella 29/2018 löytyi yksi 5+2 -täysosuma, jolla 22,7 miljoonan euron voitto matkaa naapurimaahan. Suomeen saatiin kaksi 582 528 euron voittoa 5+1 -tuloksilla. Suomen voitot menivät jyväskyläläiselle mobiilipelaajalle sekä Espooseen Laajalahden Alepan viiden osuuden porukalle. Ensi viikolla Eurojackpotin potissa on noin 10 miljoonaa euroa.

Kenosta 200 000 euron voitot Ylivieskaan ja Euraan17.7.2018 16:11Tiedote

Veikkauksen Kenosta on tullut viime päivinä suuria voittoja. Sunnuntaina euralaispelaaja voitti ilta-arvonnassa euron panoksella 200 000 euron voiton Kenon tasolta 10. Hän oli tehnyt kahden viikon kestopelinä kaksi euron riviä Veikkaus.fi :ssä. 200 000 euron voitto saatiin Kenosta myös maanantaihin, kun Ylivieskan Sale Kaisaniemeen jätetty peli toi euron panoksella voiton ilta-arvonnasta Kenon tasolta 10. Ylivieskassa tehdyssä pelissä oli kolme euron panoksella tehtyä riviä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme