Veikkaus

Veikkauksen hallituksen ja hallintoneuvoston kokoonpanoon muutoksia

Jaa

Veikkauksen hallitukseen on 27.3.2017 pidetyssä yhtiökokouksessa nimetty uudeksi jäseneksi kansanedustaja Ilkka Kanerva. Kanerva on aikaisemmin toiminut yhtiön hallintoneuvoston puheenjohtajana. Hallintoneuvoston uudeksi puheenjohtajaksi nimettiin kansanedustaja Timo Heinonen. Heinonen on aikaisemmin ollut hallintoneuvoston jäsen.

Hallintoneuvostoon nimettiin yhtiökokouksessa lisäksi viisi uutta jäsentä: kansanedustaja Reijo Hongisto, Suomen kansallisoopperan ja -baletin pääjohtaja Gita Kadambi, Allianssin pääsihteeri Anna Munsterhjelm, kansanedustaja Sofia Vikman sekä Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n toiminnanjohtaja Helena Värri.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa OTK Olli-Pekka Kallasvuo ja muina jäseninä talous- ja rahoitusjohtaja, KTM Outi Henriksson (Aktia Pankki Oyj), finanssineuvos Minna Pajumaa (valtioneuvoston kanslia), kansanedustaja Tuomo Puumala, itsenäinen neuvonantaja, KTM Hanna Sievinen, kansanedustaja Jutta Urpilainen sekä varatuomari Raimo Vistbacka.

Veikkauksen hallituksen ja hallintoneuvoston kokoonpano ja muut tiedot osoitteessa: https://www.veikkaus.fi/fi/yritys#!/yritystietoa/organisaatio

 

Lisätietoja: Finanssineuvos Pekka Hurtola, Valtioneuvoston kanslia, p. 029 516 0143.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus