Veikkaus

Veikkauksen mediatoimistoksi Dagmar

Jaa

Veikkauksen mediatoimistokumppani on jatkossa Oy Dagmar Ab. Valinnassa painotettiin strategisen mediasuunnittelun ja digitaalisen markkinoinnin osaamista.

Veikkaus kilpailutti kevään ja kesän aikana mediatoimistokumppaninsa ja päätti keskittää mediaostot yhteen toimistoon. Julkisten hankintojen kilpailutuksen ensimmäisessä vaiheessa mukaan ilmoittautui kuusi toimistoa. Toiseen vaiheeseen ja Veikkauksen kilpailutustöitä tekemään kutsuttiin viisi toimistoa.

− Haimme Suomen parasta mediatoimistokumppania toteuttamaan strategiaamme, jossa korostuu menestys digitaalisessa liiketoiminnassa. Vaikka mainonnassa tuotebrändimme ovat pääosassa, haluamme vahvasti tuoda esiin myös rahapelien tuoton tarjoamia mahdollisuuksia meidän kaikkien suomalaisten elämään, sanoo Veikkauksen kaupallinen johtaja Nora Vähävirta.

Nyt valittu kumppani tarjoaa Veikkaukselle kattavan palveluvalikkokokonaisuuden.

− Dagmarin vahvuuksia olivat erityisesti kohderyhmäajattelu sekä datan ja digitaalisen ennustemallin hyödyntäminen − vastuullisuutta unohtamatta. He ottivat esimerkillisesti huomioon Veikkauksen liiketoimintatavoitteet ja laajan oman median, kertoo Veikkauksen brändin ja markkinoinnin kehityspäällikkö Ari Tuuli.

Dagmar oli useita vuosia Raha-automaattiyhdistyksen mediakumppani. Fintoton, RAY:n ja vanha Veikkauksen yhdistyttyä 1.1.2017 uusi yhtiö käytti mediatoimistoina Voittoa, Dagmaria ja Caratia.

− Haluan kiittää Caratia ja Voittoa pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta yhteistyöstä, Nora Vähävirta sanoo.

Dagmarin uuden sopimuskauden on tarkoitus alkaa lokakuun alussa.

− On aivan huikeaa saada laajentaa yhteistyötämme Veikkauksen kanssa. Veikkaus on edelläkävijä monella osa-alueella, kuten oman datan hyödyntämisessä ja palvelujen digitalisoinnissa. Lisäksi brändinä ja markkinoijana yritys on omaa luokkaansa. Jaamme vahvan kehittämisen kulttuurin molemmissa yrityksissä, iloitsee Dagmarin toimitusjohtaja Tuula Kallio.

Lisätietoja:
Kaupallinen johtaja Nora Vähävirta ja markkinoinnin kehityspäällikkö Ari Tuuli, yhteydenotot Veikkauksen mediapäivystyksen kautta, puh. 09 4370 7000

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Olympiavoittaja Iivo Niskasen hevonen yllätti Toto-pelaajat - PowerParkin juhannusraveista 150 000 euron voitto Keuruulle, 75 000 euroa Tampereelle ja 38 000 euroa Kaustiselle23.6.2018 19:25Tiedote

Härmän PowerParkin juhannusravien Toto76-kierroksella nähtiin yllätysvoittajia hiihdon olympiavoittajan Iivo Niskasen osaomistaman huippuravurin Victory Bonsain johdolla. Toto76-pelin täysosumilla voitettiin 150 000 Keuruulla, 75 000 euroa Tampereella ja 38 000 euroa Kaustisella. Kaikki voittajat olivat tehneet rivinsä Veikkaus.fi:ssä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme