Veikkaus

Veikkauksen peleillä merkittävä vaikutus kaupan alalle – kattavat tilastot alueellisesti kunta kunnalta Kainuussa

Jaa

Veikkaus maksoi kumppaneilleen myyntipalkkioita Suomessa vuonna 2017 yhteensä noin 160 miljoonaa euroa. Peleillä on suuri vaikutus myös muiden palveluiden saatavuuteen varsinkin harvaan asutuilla seuduilla.

Liitteenä olevissa Excel-tiedostoissa on euromääräiset tilastot myyntipalkkioista, joita Veikkaus on maksanut vuonna 2017 levikkialueenne kuntien kumppaneille (esim. marketit, kaupat, kioskit ja huoltoasemat). Tilastoissa on eriteltynä toisessa sarakkeessa peliautomaattien osuus ja toisessa kaikki muut pelit. Toto-pelejä ei tässä listauksessa ole mukana.

Toisessa liitteessä on kartta, jossa on alueelliset tiedot peliautomaattien ja myyntipaikkojen määristä ympäri Suomen.

Lisäksi mukana on asiaan liittyvä tiedote, jossa on aiheesta haastateltuna PTY:n toimitusjohtaja Kari Luotoa ja Veikkauksen kumppaniverkoston johtaja Marko Peltokorpea.

Kaikki materiaalit ovat vapaasti käytettävissänne.

Lisätiedot: Tomi Auremaa, viestintäpäällikkö/Veikkaus, p. 040-5651 576

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus