Veikkaus

Veikkauksen toimihenkilöt ovat ilmoittaneet mielenilmauksesta – viivettä voitonmaksussa ja asiakaspalvelussa

Jaa

Veikkauksen toimihenkilöitä edustava Ammattiliitto Pro on ilmoittanut aloittavansa mielenilmauksen tiistaina 6.6.2017 kello 12. Työnantajan tämän hetken tietojen mukaan henkilöstö palaa töihin klo 18.

- Mielenilmaus on työnantajan näkökulmasta sinällään laiton, sillä työehtosopimuksemme on voimassa. Saatamme joutua sulkemaan yksittäisiä pelisaleja klo 12-18 välisenä aikana ja joidenkin pelien voitonmaksuihin saattaa valitettavasti tulla yhden pankkipäivän viive. Myös asiakas- ja myyjäpalvelussamme voi valitettavasti olla ruuhkaa, sanoo vastuullisuus- ja henkilöstöjohtaja Pekka Ilmivalta.

Veikkauksen Ammattiliitto Prolta saaman tiedon mukaan mielenilmaus liittyy eilen 5.6.2017 työnantajan ja henkilöstön yhteisesti päättämiin yhteistoimintaneuvotteluihin.

- Olemme pahoillamme asiakkaillemme tästä aiheutuvasta harmista. Mielenilmaus ei vaikuta pelattuihin peleihin ja pelivoitot hoidetaan viiveestä huolimatta luotettavasti asiakkaiden tileille, Ilmivalta vakuuttaa.

Yhteistoimintaneuvottelujen perusteella ei vielä ole tehty päätöksiä. Veikkaus aloittiyhteistoimintaneuvottelut kustannustehokkuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi 10.4.2017 . Tavoitteena on yhtenäistää toimintoja ja karsia päällekkäisyyksiä. RAY:n, Fintoton ja Veikkauksen rahapelitoiminnot yhdistyivät vuoden 2017 alussa. https://www.veikkaus.fi/fi/yritys#!/article/tiedotteet/yritys/2017/04/10-veikkaus-aloittaa-yhteistoimintaneuvottelut-kustannustehokkuuden-parantamiseksi

Veikkaus viestii pelikatkoksesta verkkopalvelussaan osoitteessa www.veikkaus.fi.

Lisätietoja: vastuullisuus- ja henkilöstöjohtaja Pekka Ilmivalta, yhteydenotot puh. 09 4370 7212.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Kenosta 200 000 euron voitot Ylivieskaan ja Euraan17.7.2018 16:11Tiedote

Veikkauksen Kenosta on tullut viime päivinä suuria voittoja. Sunnuntaina euralaispelaaja voitti ilta-arvonnassa euron panoksella 200 000 euron voiton Kenon tasolta 10. Hän oli tehnyt kahden viikon kestopelinä kaksi euron riviä Veikkaus.fi :ssä. 200 000 euron voitto saatiin Kenosta myös maanantaihin, kun Ylivieskan Sale Kaisaniemeen jätetty peli toi euron panoksella voiton ilta-arvonnasta Kenon tasolta 10. Ylivieskassa tehdyssä pelissä oli kolme euron panoksella tehtyä riviä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme