Veikkaus

Veikkauksen verkkopelien pelirajat uudistuvat - rahansiirtoraja tulee pakolliseksi kaikille pelaajille

Jaa

Veikkaus tiukentaa verkkopelaamisen rajoja. Verkkopeleihin tulee uudet yhtenäiset ja kaikille pakolliset pelirajat, kun pelipalvelun pelitilit yhdistetään 12.12.

– Jatkossa asiakkaalla on enemmän mahdollisuuksia hallita pelaamistaan. Pelirajoituskokonaisuutemme on myös selvästi aiempaa tiukempi. Täysin uutena ominaisuutena tuomme rahansiirtoon maksimirajan, joka jokaisen pelaajan on asetettava. Tietojemme mukaan millään muulla peliyhtiöllä maailmassa ei ole pakollista rahansiirtorajaa, sanoo Veikkauksen vastuullisuusjohtaja Pekka Ilmivalta.

Jatkossa asiakas voi myös estää kaiken verkkopelaamisensa pysyvästi.

– Olemme saaneet pelaamisestaan huolestuneilta asiakkailtamme toiveen, että verkkopelaaminen tulisi voida estää pysyvästi. Jos asiakas valitsee tämän ominaisuuden, hän voi aikaisintaan vuoden kuluttua pyytää asiakaspalveluamme avaamaan pelitilin uudelleen. Silloinkin pyyntöön tulee vielä kolmen kuukauden harkinta-aika, joten hätiköidysti ei verkkopelaamisen pariin pääse, Ilmivalta korostaa.

Veikkauksen tehtävänä on tarjota rahapelejä vastuullisesti ja minimoida pelaamisesta aiheutuvat haitat. Peliongelmien ehkäisy on pitkäjänteistä työtä, jota Veikkaus on edistänyt muun muassa ikärajavalvonnalla, pelien vastuullisuusarvioinnilla, tunnistautuvan pelaamisen edistämisellä ja asiakasdatan hyödyntämisellä vastuullisuusviestinnässä.

– Lähes puolet Veikkauksen liikevaihdosta tulee verkkopelaamisesta. Verkkopelipalvelun pelirajojen uudistaminen on yksi askel peliongelmien ehkäisytyössämme. Myyntipaikkapelaamisessa jatkamme tunnistautuneena pelaamisen edistämistä suunnitelmallisesti, Ilmivalta kertoo.

Veikkauksen verkkopelien pelirajoitukset 12.12. alkaen

 • Ennen rahansiirtoa pelaajan on asetettava rahansiirtorajat vuorokausi- ja kuukausitasolle. Rahansiirtoraja on maksimisumma, jonka voi siirtää pankkitililtä Veikkauksen pelitilille vuorokaudessa ja kuukaudessa. 
 • Nopearytmisiä pelejä pelaavan (kasinopelit, pöytäpelit, eBingo, nettiarvat, Syke, Pore ja Matkapeli) tulee asettaa pelaamiselle tappiorajat vuorokausi- ja kuukausitasolle. Tappiorajat ovat summat, jotka voi enintään hävitä vuorokauden ja kuukauden aikana.
 • Verkkopelipalvelun aikamuistuttaja muistuttaa ajankäytöstä 60 minuutin kuluttua palveluun kirjautumisesta. Muistuttimen voi säätää näkymään tiheämmin.
 • Pelinestojen toiminnallisuudet paranevat:
  • Pelaaja voi asettaa peli- tai peliryhmäkohtaisen pelineston haluamakseen ajaksi kalenterinäkymästä maksimissaan vuodeksi.
  • Verkkopelipalvelun jokaisella pelisivuilla voi estää kaiken digipelaamisen seuraavan vuorokauden loppuun asti erillisellä Estä pelaaminen -painikkeella.
  • Toistaiseksi voimassaolevalla pelinestolla voi estää oman verkkopelaamisen pysyvästi. Tämä sulkee myös peliautomaateilla pelaamisen Etuasiakkuuteen liitetyillä maksukorteilla.
 • Ennen 12.12. asetetut rajoitukset verkko- ja mobiilipeleille nollaantuvat ja ne tulee asettaa uudelleen seuraavalla kirjautumiskerralla. Aiemmin asetetut pelaamisen estot pysyvät voimassa.
 • Rajoituksia voi asettaa ja muokata verkkopelipalvelun Oma Veikkaus -sivulla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme