Veikkaus

Veikkaus järjestää suunnittelukilpailun - voittaja vaatettaa noin tuhat työntekijää

Jaa

Rahapeliyhtiö Veikkaus hakee vaatesuunnittelukilpailulla uutta ilmettä asiakaspalvelutehtävissä toimiville työntekijöilleen. Mahdollisuuksia 2018 -kilpailun pääpalkinto on 10 000 euroa. Toiseksi tullut palkitaan 3 000 eurolla ja kolmas 2 000 eurolla.

Suunniteltavia työvaatteita tullaan käyttämään neljässä erilaisessa pelipaikassa: noin 80 Pelaamo-pelisalissa, yhdeksällä Feel Vegas -klubilla, ravintoloiden pelipöydissä sekä Casino Helsingissä. Uudet työvaatteet ovat jatkoa vuosi sitten perustetun uuden Veikkauksen brändin rakentamiselle.

– Vaatteet tulevat noin tuhannen työntekijän käyttöön. Heillä on vuosittain miljoonia asiakaskohtaamisia, joten vaatteilla on Veikkaukselle todella suuri merkitys, toteaa palvelupäällikkö Ville Mikkonen Veikkaukselta.

Suunnittelukilpailu käynnistyy torstaina 11. tammikuuta, ja kilpailutyöt tulee jättää 5.3. kello 16.00 mennessä.

Vaate rakentaa yritysbrändiä

– Tämä ei ole suunnittelijalle aivan helppo tapaus. Toivomme, että eri pelipaikkojen ominaispiirteet huomioidaan siten, ettei vaatekokonaisuudesta tule kovin monimutkainen. Haluamme nähdä luovia, käytännöllisiä ja kustannustehokkaita ideoita, Mikkonen täsmentää.

Veikkaus toteuttaa suunnittelukilpailun yhdessä Teollisuustaiteen Liitto Ornamon kanssa. Voittaja julkaistaan viimeistään 23.3.2018.

– Suomalaiset vaatesuunnittelijat ovat kansainvälisesti menestyneitä funktionaalisessa vaatesuunnittelussa, jota työvaatteetkin edustavat. Esteettisyyden lisäksi suunnittelussa painottuvat vaatteiden kestävyys- ja muut käyttöominaisuudet, kommentoi Ornamon projektipäällikkö Petra Ilonen.

– Työvaatteiden saralla järjestetään harvakseltaan kilpailuja, joten tämä on hieno tilaisuus niin vaatesuunnittelijoille kuin Veikkauksellekin uutena avauksena, Ilonen kiittelee.

Lisätietoja:

www.veikkaus.fi/vaatesuunnittelukilpailu

Ville Mikkonen, palvelupäällikkö, Veikkaus
ville.mikkonen@veikkaus.fi
p. 0400 482 922

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme