Veikkaus

Veikkaus järjestelee toimintojaan kustannustehokkuuden parantamiseksi

Jaa

Veikkaus parantaa kustannustehokkuutta ja kilpailukykyä yhtenäistämällä toimintoja ja karsimalla päällekkäisyyksiä. Yhteistoimintaneuvottelujen tuloksena ja toimintojen uudelleen järjestelyjen vuoksi kaikkiaan 129 työsuhdetta päättyy vaiheittain.

Irtisanomisia ja uudelleen sijoitettavia on 65-70, noin 25 työsuhdetta päättyy eläkejärjestelyin ja noin 20 määräaikaista tehtävää päättyy.

- Tavoitteenamme on kilpailukykyinen tulevaisuuden rahapeliyhtiö ja panostamme voimakkaasti digitaaliseen liiketoimintaan. Muutoksilla parannamme myös kustannustehokkuutta verrattuna aiempaan kolmen toimijan kokonaisuuteen. Meille on tärkeää huolehtia henkilöstöstä tässä vaikeassa tilanteessa. Tarjoamme Veikkauksesta lähteville tukea ja valmennusta työnhakuun, uudelleen koulutukseen ja myös yritystoiminnan aloittamiseen, sanoo toimitusjohtaja Olli Sarekoski.

Huhtikuussa alkaneet yhteistoimintaneuvottelut päättyivät 5.6.2017 henkilöstön ja työnantajan edustajien yhteisellä päätöksellä. Yhteistoimintaneuvottelut koskivat 960 henkilöä. Huhtikuussa arvioitiin yhteistoimintaneuvottelujen johtavan noin 140 työsuhteen päättymiseen.

RAY:n, Fintoton ja Veikkauksen rahapelitoiminnot yhdistyivät vuoden 2017 alussa. Veikkauksen henkilöstömäärä on noin 2000.

Lisätietoja: Pekka Ilmivalta, vastuullisuus- ja henkilöstöjohtaja, Veikkaus, p. 09 4370 7212.

Linkit:

6.6.2017 Veikkauksen toimihenkilöt ovat ilmoittaneet mielenilmauksesta – viivettä voitonmaksussa ja asiakaspalvelussa
https://www.veikkaus.fi/fi/yritys#!/article/tiedotteet/yritys/2017/06/06-veikkauksen-toimihenkilot-ovat-ilmoittaneet-mielenilmauksesta-viivetta-voitonmaksussa-ja-asiakaspalvelussa

10.4.2017 Veikkaus aloittaa yhteistoimintaneuvottelut kustannustehokkuuden parantamiseksi
https://www.veikkaus.fi/fi/yritys#!/article/tiedotteet/yritys/2017/04/10-veikkaus-aloittaa-yhteistoimintaneuvottelut-kustannustehokkuuden-parantamiseksi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Kenosta 200 000 euron voitot Ylivieskaan ja Euraan17.7.2018 16:11Tiedote

Veikkauksen Kenosta on tullut viime päivinä suuria voittoja. Sunnuntaina euralaispelaaja voitti ilta-arvonnassa euron panoksella 200 000 euron voiton Kenon tasolta 10. Hän oli tehnyt kahden viikon kestopelinä kaksi euron riviä Veikkaus.fi :ssä. 200 000 euron voitto saatiin Kenosta myös maanantaihin, kun Ylivieskan Sale Kaisaniemeen jätetty peli toi euron panoksella voiton ilta-arvonnasta Kenon tasolta 10. Ylivieskassa tehdyssä pelissä oli kolme euron panoksella tehtyä riviä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme