Veikkaus

Veikkaus jatkaa yhteistyötään Jokerien kanssa

Jaa

Veikkaus jatkaa yhteistyötään Helsingin Jokereiden kanssa. Sopimuksen kesto on kaksi vuotta ja se ulottuu vuoteen 2019 saakka.

Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen ja Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski.
Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen ja Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski.

- Sopimuksemme on täyttänyt sille asetetut tavoitteet, joten päätös jatkosta oli helppo. KHL on kasvanut merkittäväksi pelikohdesarjaksi Jokerien kiinnostavuuden ansiosta, kertoo Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski.

Veikkauksen sponsorointi on pitkäjänteistä, vastikkeellista ja liiketoimintaa edistävää yhteistyötä.

- Veikkaus on aktiivinen, suuri suomalainen kumppani, joka tukee kotimaamme urheilua ja kulttuuria monin eri tavoin. Kaksi vuotta sitten alkanut yhteistyömme on ollut hedelmällistä, ja on todella hienoa, että saamme jatkaa sitä, sanoo Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

Helsingin Jokerit siirtyi KHL:ään kaudeksi 2014-2015. Se on selviytynyt pudotuspeleihin jokaisella kolmella kaudellaan. Jokerit on aiemmin ilmoittanut pelaavansa KHL:ssä ainakin seuraavat viisi vuotta.

Veikkauksen tuotosta ohjautuu merkittävä osuus suomalaiselle jääkiekkoilulle.

Lisätietoja: Varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski, Veikkaus, p. 050 506 55 88.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen ja Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski.
Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen ja Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Kenosta 200 000 euron voitot Ylivieskaan ja Euraan17.7.2018 16:11Tiedote

Veikkauksen Kenosta on tullut viime päivinä suuria voittoja. Sunnuntaina euralaispelaaja voitti ilta-arvonnassa euron panoksella 200 000 euron voiton Kenon tasolta 10. Hän oli tehnyt kahden viikon kestopelinä kaksi euron riviä Veikkaus.fi :ssä. 200 000 euron voitto saatiin Kenosta myös maanantaihin, kun Ylivieskan Sale Kaisaniemeen jätetty peli toi euron panoksella voiton ilta-arvonnasta Kenon tasolta 10. Ylivieskassa tehdyssä pelissä oli kolme euron panoksella tehtyä riviä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme