Veikkaus

Veikkaus tarjoaa maailman ensimmäisen Esportsvakion – kaikki matsit suorana VeikkausTV:ssä

Jaa

Veikkaus tarjoaa pelattavaksi maailman ensimmäisen e-urheilukohteista koostuvan Vakion. Kahdeksan ottelun Vakion kohdeottelut pelataan maailman suurimmassa CS:GO-turnauksessa Puolan Katowicessa. Peliaika päättyy keskiviikkona klo 13.58.

Counter-Strike -turnauksessa on mukana suomalaisjoukkue ENCE, joka saa avauskohteessa vastaansa venäläisen Spiritin. ENCE saa kunnian avata maailman ensimmäisen Esportsvakion samaan sinivalkoiseen tapaan kuin suomalaisjoukkue 3DMAX oli Veikkauksen Pitkävedon itseoikeutettu edustaja avauskohteessa dignitas-3DMAX lokakuussa 2014.

IEM Katowice Major käynnistyy keskiviikkona. Vakion kaikki kahdeksan kohdetta pelataan samana päivänä.

- Viimeksi suomalaisjoukkue on ollut Major-tason turnauksessa neljä vuotta sitten. Näitä Vakioon soveltuvia CS:GO-turnauksia ei ole kuin pari kertaa vuodessa, kertoo Veikkauksen esportsista vastaava tuotekehitysasiantuntija Jani Karjalainen.

Ensimmäisen Challengers-vaiheen kahdeksan parasta 16 joukkueesta jatkaa seuraavalla viikolla Legends-vaiheeseen. Siinä kahdeksan avausvaiheesta jatkoon selvinnyttä joukkuetta kohtaa edellisen Majorin kahdeksan parasta joukkuetta, ja jälleen kahdeksan parasta 16:sta menee jatkoon. Kolmas vaihe on finaalit. Kahdeksan joukkueen pudotuspelien eli Champions-vaiheen paras on selvillä sunnuntaina 3.3.

- ENCEn mahdollisuudet selviytyä Legends-vaiheeseen ovat noin 70 prosentin luokkaa, laskee Jani Karjalainen.

Kaikki ottelut esitetään suorina VeikkausTV:ssä, jonka katsominen on Veikkauksen rekisteröityneille asiakkaille maksutonta, mutta edellyttää positiivista pelitilin saldoa kansainvälisten esitysoikeussopimusten vuoksi.

- Toinen Esportsvakio on mahdollisesti vuorossa jo seuraavalla viikolla Legends-vaiheen ensimmäisen kierroksen matseilla, kaavailee Karjalainen.

Esportvakio 3, pelaaminen päättyy ke 13.2.2019 klo 13:58
1. ENCE - Spirit
2. fnatic - ViCi
3. Renegades - AVANGAR
4. Cloud9 - Grayhound
5. TYLOO - Vitality
6. G2 - Vega Squadron
7. Winstrike - NRG
8. FURIA - NiP
Vähimmäispanos: 0,50 euroa.
Mukana 5 000 euroa bonusrahaa

Kohteet: 1-8 CS:GO IEM Katowice Major - Challengers Stage. Veikkaa kumpi voittaa (1=kotivoitto, 2=vierasvoitto) varsinaisen peliajan vai meneekö ottelu jatkokierroksille 15-15 tilanteessa (X). Kahdeksan kohteen Vakiossa on yksi voittoluokka eli ylin toteutuva.

Vakioveikkaus on Veikkauksen ensimmäinen peli ja se alkoi syyskuussa 1940.

Myös Voittajavedossa bonusrahaa

Katowicen turnauksessa myös Voittajavedossa on voittosummaa kasvattavaa bonusta. Koko turnauksen voittajasta lyötävän vedon vaihdossa on mukana 1 000 euron bonusraha.

- Muuttuvakertoiminen Voittajaveto varmasti kiinnostaa, sillä siinä on tavanomaista kansainvälistä tarjontaa korkeampi palautusprosentti, laskee Karjalainen.

Voittajaveto 1, CS:GO, IEM Katowice Major
Bonusrahaa 1 000 e. Peliaika päättyy ke 13.2. klo 13.58.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus