Veikkaus

Veikkaus valitsi mainostoimistokumppanit luovien konseptien suunnitteluun

Jaa

hasan & partners, Miltton Creative ja Bob the Robot ovat jatkossa Veikkauksen luovat konseptitoimistot. Mainostoimistokilpailutuksessa painotettiin strategista markkinointiajattelua, asiakasymmärryksen ja -tiedon hyödyntämistä, luovaa konseptointikykyä sekä pitkäjänteistä brändinrakentamisen taitoa. Hyviä kokemuksia saatiin uudenlaisesta työpajatyöskentelyyn pohjautuvasta kilpailutustavasta.

Kevään ja kesän aikana tehdyn julkisen kilpailutuksen lähtökohtana oli päätös eriyttää markkinointiviestinnän strateginen ja konseptisuunnittelu sekä taktinen toteutus ja jatkuva markkinointi.

− Veikkauksella on luovan ongelmanratkaisun, konseptisuunnittelun ja markkinoinnin jokapäiväisen toteutuksen kentässä hyvin monenlaisia ja keskenään eroavia tarpeita. Pyrimme tällä ratkaisulla saamaan parasta osaamista molemmista maailmoista. Nyt valituilta toimistoilta haemme markkinoinnin tuloksellisuuden varmistavia luovia konsepteja. Operatiivisilta kumppaneilta taas odotamme tehokasta jalkautusta jokapäiväiseen vuoropuheluun asiakkaidemme kanssa, sanoo Veikkauksen kaupallinen johtaja Nora Vähävirta.

Luovien konseptikumppaneiden kilpailutuksessa oli mukana kaikkiaan 13 toimistoa.

− Haimme Suomen parhaita markkinointiviestinnän kumppaneita toteuttamaan vuonna 2017 alussa aloittaneen uuden Veikkauksen brändin rakentamista. Tuotebrändiemme lisäksi haluamme tuoda vahvasti esiin myös pelaamisen vastuullisuutta sekä pelin tuottojen tuomia mahdollisuuksia meille kaikille suomalaisille, jatkaa Vähävirta.

Kuusi toimistoa valikoitui mukaan työpajavaiheeseen.

− Kävimme jokaisen toimiston kanssa työpajassa läpi brändin rakentamiseen liittyvän markkinointicasen. Näin pääsimme arvioimaan kunkin toimiston tapaa lähestyä toimeksiantoa, prosesseja, yhteistyökykyä sekä asiakasymmärryksen hyödyntämistä. Tällainen tapa kilpailuttaa oli mielestämme hyvin onnistunut. Työpajat opettivat meille paljon ja keskustelut olivat kaikkien osallistujien kanssa erittäin antoisia, kertoo brändijohtaja Suvituuli Tuukkanen.

Sopimuskumppaneista Veikkauksen päätoimistoksi valittiin hasan & partners. Yhteistyön valittujen toimistojen kanssa on tarkoitus alkaa viimeistään syyskuussa. Valituista toimistoista hasan & partners on ollut Veikkauksen kumppani vuodesta 2014 lähtien.

Nyt valitut toimistot vastaavat markkinointikonsepteista, luovasta suunnittelusta ja strategisista suunnittelukokonaisuuksista. Tämän lisäksi valitaan operatiivisen suunnittelun ja jatkuvan toteutuksen toimistot. Ne mahdollistavat joustavan, nopean tilaus-toimitusprosessin ja tukevat Veikkauksen tavoittelemaa automatisoitua tekemistä. Nämä operatiivisen toteutuksen toimistot valitaan kesäkuun loppupuolella.

Lisätietoja: kaupallinen johtaja Nora Vähävirta, puh. (09) 437 08526 ja brändijohtaja Suvituuli Tuukkanen, puh. (09) 4370 2103

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme