Veikkaus

Veikkaus yhtenäistää henkilökunnan pukeutumisen – aikuisten lottopallopotkupuvut pääkonttorilla työskenteleville

Jaa

Tällä viikolla ratkenneessa Veikkauksen järjestämässä suunnittelukilpailussa haettiin uusia asuja yli tuhannelle Veikkauksen asiakaspalvelijalle. Uudet asut tulevat käyttöön Casinolle Helsinkiin, Pelaamoihin sekä Feel Vegas -klubeille. Kilpailun innoittamana haluttiin yhtenäistää myös Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin henkilökunnan pukeutumista. Pääkonttorilla kuljetaan tulevaisuudessa lottopallopotkupuvuissa.

Veikkaus yhtenäistää henkilönsä pukeutumista lottopallopotkupuvulla.
Veikkaus yhtenäistää henkilönsä pukeutumista lottopallopotkupuvulla.

- Brändin on uskallettava olla rohkea ja kiinni ajassa. Meillä käy pääkonttorilla tuhansia vieraita vuodessa, ja halusimme lähteä rakentamaan brändiä ja mielikuvaa Veikkauksesta asiakaslähtöisesti, kertoo Veikkauksen luova johtaja A-P Rilli.

Idea syntyi vanhasta tuotteesta

Veikkauksella oli noin kymmenen vuotta sitten ”On lottovoitto syntyä Suomeen” -mainoskampanja, jonka yhteydessä teetettiin vauvojen lottopallopotkupukuja.

- Puvut ovat ihastuttaneet koko kansaa. Sellainen puku on nykyään myös presidentti Sauli Niinistön pojalla. Lotto brändinä on edelleen yksi Suomen tunnetuimmista ja sympaattisuudellaan herättää useissa ihmisissä positiivisia tunteita. Eihän siihen muuta tarvita – toimiva tuote, loistava idea ja positiivinen fiilis. Näin syntyi idea aikuisten lottopallopotkupuvuista, kiteyttää Rilli.

Vastuullisuus ja mukavuus suunnittelun kulmakivinä

Suunnittelussa pyrittiin ottamaan huomioon sen käyttäjät ja käyttötarkoitus vastuullisuutta unohtamatta.

- Vastuullisena brändinä halusimme ottaa myös kantaa kuluttamiseen. Suunnittelimme puvut, joita veikkauslaiset voivat käyttää niin arjessa kuin juhlassakin. Pienillä muokkauksilla, esimerkiksi kravatin lisäämisellä puvusta tulee niin sanottu smart casual. Samaan aikaan toinen veikkauslainen viihtyy vaikkapa taloyhtiön pihatalkoissa lottopallopotkupuvussaan.

Malliston leviäminen koko kansalle on vielä kuitenkin kysymysmerkki.

- Henkilöstö on meille tärkeä, joten ensin stailaamme oman jengimme brändin mukaiseksi. Toki tiesimme tekevämme timanttia, niin teetimme pari pukua, jotka tulemme arpomaan tulevaisuudessa asiakkaillemme sosiaalisen median kanavissa. Kannattaa siis olla hereillä, kannustaa Veikkauksen luova johtaja A-P Rilli.

Lisätietoja: Veikkauksen mediapäivystys, p. 09 4370 7000.

https://youtu.be/yk6rjiK-Qj8
Veikkauslaisille lottopallopotkupuvut työasuiksi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Veikkaus yhtenäistää henkilönsä pukeutumista lottopallopotkupuvulla.
Veikkaus yhtenäistää henkilönsä pukeutumista lottopallopotkupuvulla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme