Minerva Kustannus

Veitsenterävä vakoilutrilleri

Jaa
Gustaf Skördemanin trilleri Koodinimi Wagner on kansainväliseksi menestykseksi nousseen Sara Nowak -trilogian päätösosa. Se vie lukijan yhä syvemmälle vakoilujärjestöjen maailmaan. Hyytävä tarina kiertyy Venäjän aggressiivisiin laajentumispyrkimyksiin.

Gustaf Skördeman on tukholmalainen käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja. Myös hänen kirjoissaan dramaturgia on juuri niin taidokas, kuin tv:n menestyssarjojen käsikirjoittajalta voi odottaa.

Sara Nowak -trilogiassa ovat aiemmin ilmestyneet trillerit Geiger ja Faust. Kirjojen käännösoikeudet on myyty 20 maahan ja sarjan aloittaneesta romaanista Geiger on parhaillaan tekeillä englanninkielinen tv-sarja.

Koodinimi Wagner on moniulotteinen trilleri ruotsalaisen kaksoisagentin kujanjuoksusta. Kylmän sodan aikaisten tiedustelupalveluiden maailma limittyy luontevasti nykyaikaan ja jännittäviä juonenkäänteitä riittää.

Gustaf Skördeman
Koodinimi Wagner
Alkuperäisteos: Wagner
Suomennos: Katarina Luoma

Ilmestyy 23.2.2023
Myös e- ja äänikirjana

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Gustaf Skördeman
Kuva © Benjamin Thuresson
Gustaf Skördeman Kuva © Benjamin Thuresson
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Minerva Kustannus
Minerva Kustannus
Eerikinkatu 27, 2. krs
00180 HELSINKI

https://www.minervakustannus.fi

Minerva Kustannus julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi.

Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta. Kustannustoimintamme pääalueet ovat tieto- ja harrastekirjat, lahja- ja kuvateokset sekä lastenkirjat.

Haluamme olla innovatiivinen ja avarakatseinen laatukirjojen kustantaja.

Minerva Kustannus kuuluu WSOY-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Minerva Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme