Realia Isännöinti Oy

Veli Huotari Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi

Jaa

Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi ja Realia Group -konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Veli Huotari. Huotari siirtyy Realia Isännöintiin ASSA-Abloy-konserniin kuuluvan Certego Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä, ja hän aloittaa tehtävässään loppuvuoden aikana.

KTM Veli Huotari on nimitetty Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi ja Realia Isännöinnin emoyhtiö Realia Group -konsernin johtoryhmän jäseneksi. Huotari siirtyy Realia Isännöintiin Certego Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin Huotari on työskennellyt erilaisissa liikkeenjohdon tehtävissä mm. ASSA Abloy:lla sekä SSAB:llä.

”Asunto-osakeyhtiöiden isännöintipalvelut ja Realia Isännöinti ovat erittäin keskeisessä asemassa koko Realia Group -konsernin kasvustrategiassa ja haluamme rakentaa Realia Isännöinnistä koko isännöintialan johtavan palveluyrityksen. Veli Huotari tulee isännöintiä lähellä olevalta toimialalta ja hänellä on laaja-alainen kokemus paitsi liiketoiminnan sekä asiantuntijapalveluiden johtamisesta myös integraatioista ja eri yrityskulttuurien yhdistämisestä. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Veli Huotarin Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi sekä osaksi Realia Group -konsernin johtoryhmää”, Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

”Isännöintiala on isojen murrosten edessä, ja olen erittäin innostunut mahdollisuudesta päästä mukaan kehittämään Realia Isännöintiä. Uskon, että alan suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus muovata koko toimialaa sekä tehdä suomalaisten asumisesta entistä vaivattomampaa. Tulemme jatkossa panostamaan entistä enemmän asiakas- ja työntekijäkokemukseen, jotka molemmat ovat aivan kriittisiä matkalla toimialan johtavaksi asiantuntijapalveluyritykseksi”, Veli Huotari sanoo.

Veli Huotari vastaa Realia Isännöinnin toiminnasta valtakunnallisesti ja raportoi Realia Group -konsernin toimitusjohtajalle.

Lisätiedot:

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, puh. 040 833 5461

Veli Huotari, liiketoimintajohtaja, Realia Isännöinti Oy, puh. 040 509 5087

Tietoja julkaisijasta

Realia Isännöinti Oy
Realia Isännöinti Oy
Valimotie 17-19
00380 HELSINKI

http://www.realiaisannointi.fi

Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus sekä Ruotsin ja Norjan toiminnoista Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 139 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 900 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi www.realiaisannointi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realia Isännöinti Oy

Tutkimus: Suomalaisista taloyhtiöistä harva on aloittanut valmistautumisen sähkö- ja hybridiautojen lataamiseen13.2.2019 07:30:00 EETTiedote

Realia Isännöinti selvitti IRO Researchin Tuhat suomalaista -tutkimuksella suomalaisten kiinnostusta sähkö- tai hybridiauton hankintaan sekä näkemyksiä sähköautojen latauksen järjestämisestä taloyhtiöissä. Tutkimuksen mukaan joka kolmas suomalainen on harkinnut hankkivansa sähkö- tai hybridiauton seuraavan viiden vuoden aikana. Valtaosassa suomalaisia taloyhtiöitä ei kuitenkaan ole vielä keskusteltu autojen latauspisteistä: vain 12 prosentissa taloyhtiöstä on herännyt keskustelua latauksen järjestämisestä. Myös näkemykset kustannusten jakamisesta vaihtelevat.

Tutkimus: Energian säästäminen taloyhtiöissä kiinnostaa enemmistöä suomalaisista27.11.2017 08:00:00 EETTiedote

Suomalaisia taloyhtiön osakkaita kiinnostaa energian säästö omassa taloyhtiössään. Tutkimuksen mukaan osakkaista 64 % on valmis investoimaan taloyhtiön energian säästöön tähtääviin hankkeisiin kustannussäästöjen saavuttamiseksi. Realia Isännöinti selvitti lokakuussa 2017 asunto-osakeyhtiössä asuvien suomalaisten näkemyksiä energian säästöön tähtäävistä hankkeista.

Realia Isännöinti vahvistaa liiketoimintaansa Espoossa ja Kauniaisissa ostamalla Espoon Isännöinnin10.5.2017 13:50:29 EESTTiedote

Pohjoismaiden suurimpaan kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavaan Realia Group -konserniin kuuluva Realia Isännöinti on ostanut Espoon Isännöinnin. Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee Realia Isännöinnin tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme