MessukeskusMessukeskus

Vene 19 Båt -messujen veneet on valittu

Jaa

Vene 19 Båt -messuilla valittiin nyt jo 21. kertaa Messujen veneet esillä olevista uutuuksista. Tänä vuonna Messujen avomoottorivene on Brabus Shadow 500, Messujen retki- ja yhteysmoottorivene Nimbus C9 ja Messujen matkamoottorivene Marex 360 Cabriolet Cruiser. Voittajat valittiin jokaisessa sarjassa kolmesta finalistista. Messujen veneet julkaistiin keskiviikkona 13.2. Vene 19 Båt -messuilla Messukeskuksessa Helsingissä.

VENE 19 BÅT –MESSUJEN VENEET ON VALITTU
 

Valinnassa kiinnitettiin huomiota erityisesti uutuusarvoon. Lisäksi otettiin huomioon design, rakenne- ja tilankäyttöideat, tilojen toimivuus ja ergonomia, hinta-laatuvaikutelma sekä käyttötarkoitukseen sopivuus. Messujen vene -tunnustuksilla halutaan viedä venealaa eteenpäin ja antaa toimijoille tunnustusta onnistuneesta tuotekehityksestä.

Messujen veneet valinnut raati luonnehti voittajaveneitä seuraavasti:

Messujen avomoottorivene Brabus Shadow 500 on hyvä esimerkki siitä, miten kansainvälinen luksus-brändikin arvostaa suomalaista venesuunnittelua. Vene on suomalaisen Axoparin ja saksalaisen luksusbrändi Brabuksen yhteistyön tulos, joka tuo mukanaan tuulahduksen suuren maailman säihkettä.  Brabus on monipuolisesti räätälöitävissä ja täyttää siten tulevaisuuden trendin yhä yksilöllisemmistä veneistä.  

Messujen retki- ja yhteysmoottorivene Nimbus C9 on moderni monikäyttövene, joka soveltuu hyvin pohjoismaiseen veneilyyn. Tyylikkäässä veneessä on selkeät kansitilat ja suuret liukuovet, joissa on helppo kulkea. Työnjälki on laadukasta. Puulistat tuovat sisustukseen kodikkuutta, lujitemuovipinnat puolestaan helppohoitoisuutta ja pitkäikäisyyttä. Iso keulaluukku helpottaa lastaamista ja laaja ja kohtuullinen nopeusalue mahdollistaa monipuolisen käytön.

Messujen matkamoottorivene on norjalainen Marex 360 Cabriolet Cruiser, johon on pakattu merkin osaaminen ja viimeisimmät oivallukset. Kahdesta kangaskattoluukusta ja verhomaisista kuomuseinämistä koostuva kateratkaisu on näppärärä ja kiehtova. Marex muuntuu nopeasti umpiveneestä avoveneeksi, joten se toimii erinomaisesti sekä sateella että auringonpaisteessa.  Veneen tilava keittiö on aivan omaa luokkaansa ja tarjoaa paljon uusia ratkaisuja, ja näkyvyys ohjaamosta ja matkustamosta ulos on erinomainen. Varustukseen kuuluu katolle asennettu 400 watin aurinkopaneeli.


Vene 19 Båt -messuilla esitellään tänä vuonna yli 500 venettä, joista venelehtien toimittajista koostuva esiraati valitsi
finalistit Messujen veneisiin. Valinnan voittajista teki raati, johon kuuluivat Max Johansson Eurofins Expert Servicestä, Juhani Pappila Traficomista, Venemestari-lehden ja Totalvene.fi:n päätoimittaja Jan Sjölund, Vene-lehden toimittaja Tomi Peurakoski ja Kippari-lehden toimittaja Karel Kakko.

Messujen vene -finalistit eri sarjoissa olivat seuraavat:
Messujen avovene: Alucat W10 Tour, Brabus Shadow 500 ja Silver Hawk BR
Messujen retki- ja yhteysvene: Nimbus C9, Nordkapp Noblesse 720 ja Silver Tiger DCz

Messujen matkavene: Askeladden P79 Weekend, Jeanneau Merry Fisher 895 Marlin ja Marex 360 Cabriolet Cruiser

Vene 19 Båt -messut järjestetään 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on avoinna vielä keskiviikosta perjantaihin klo 11-19 sekä lauantaista sunnuntaihin klo 10-18.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, 
teija.armanto@messukeskus.com #venemessut www.venemessut.fi

Kuvia palkintojen jaosta 
http://messukeskus.mediabank.fi

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Osoitelähde: Messukeskus mediarekisteri.  Voit poistua tiedotteiden jakelulistalta vastaamalla tähän viestiin.

Kuvat

Lataa
Nimbus C9
Nimbus C9
Lataa
Marex 360 Cabriolet Cruiser
Marex 360 Cabriolet Cruiser
Lataa
Brabus Shadow 500
Brabus Shadow 500
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ensimmäiset Cyber Security Nordic -tapahtuman puhujat on julkaistu23.4.2019 10:49:11 EESTTiedote

Cyber Security Nordic 2019 -tapahtumassa pääpuhujista Rik Ferguson, Perttu Pölönen, Tom Van de Wiele ja Kim Zetter avaavat neljää tapahtuman teemaa. Tänä vuonna teemoina ovat kyberturvallisuuden politiikka, talous, todellisuus ja tulevaisuus. Teemoja avataan sekä yritystalouden että julkishallinnon näkökulmista. Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestetään 2. - 3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä nyt kolmannen kerran.

Habitaren 2019 Kansainvälinen Ystävä Alberto Alessi: Suomalainen ja italialainen muotoilu ovat toistensa vastakohtia, ja siksi sopivat niin hyvin yhteen17.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Tunnetun italialaisen designtalo Alessin pääjohtaja Alberto Alessi on Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2019. Suomalaisen muotoilun kanssa pitkään toiminut Alessi valitsee Habitaren kiinnostavimmat sisällöt ja pitää keynote-puheenvuoronsa keskiviikkona 11.9.2019. Habitare on avoinna Messukeskuksessa Helsingissä 11.–15.9.2019. Italiassa 1921 perustettu Alessin muotoilutalo on yksi maailman tunnetuimpia yrityksiä muotoilun kentällä. Alessin yli tuhannen tuotteen valikoimaan kuuluu paljon kodin esineitä, kuten astioita ja keittiötarvikkeita, ja monet ovat saavuttaneet ikonisen maineen nykymuotoilussa. Tuotteiden suunnitteluun on vuosien saatossa osallistunut yli kolmesataa muotoilijaa – joukossa myös monia suomalaisia. ”Arvioimme Alessin tuotteiden menestystä neljällä muuttujalla, joita ovat tuotteen funktio, aistinvarainen kuvitteellinen muisti, viestintä ja kieli, sekä hinta. Korkein mahdollinen pistemäärä on 20 pistettä, ja korkein Alessin tuotteen saama pistemäärä on 18 pistettä. Se on

Vuoden Huiput -näyttely Habitareen12.4.2019 10:00:00 EESTTiedote

Parasta suomalaista luovaa suunnittelua esittelevän Vuoden Huiput -kilpailun voittajien näyttely nähdään jälleen ensi syksynä Habitaressa Messukeskuksessa 11.–15.9.2019. Suomen merkittävimmän luovan suunnittelun kilpailun voittajat julkistettiin eilen. Grafian järjestämä Vuoden Huiput on parasta suomalaista mainontaa ja muotoilua palkitseva, vuodesta 1980 järjestetty kilpailu. Viime vuoden luovan suunnittelun parhaimmisto palkittiin eilen Vuoden Huiput 2018 -gaalassa. Voittajatyöt esitellään jälleen omana näyttelynään Habitaressa syyskuussa. Habitaren Vuoden Huiput 2018 -näyttelyssä nähdään noin 61 työtä, 15 eri sarjan parhaat. Kilpailun kaikkien sarjojen pääpalkinnon, Grand Prixin, sai TBWA:n Helsingin Sanomille suunnittelema Land of Free Press. Kampanjan luovasta suunnittelusta TBWA\Helsingillä vastasivat mm. Sami Kelahaara, Jyrki Poutanen ja Erno Reinikainen. ”Älykäs ajatus, nopea ja erinomaisesti ajoitettu toteutus, usko minimalismin ja kiteytetyn sanoman voimaan sekä halu vaikutta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme