MessukeskusMessukeskus

Vene 20 Båt -messujen veneet on valittu

Jaa

Vene 20 Båt -messuilla valittiin nyt jo 22. kertaa Messujen veneet esillä olevista uutuuksista. Tänä vuonna Messujen avomoottorivene on AMT 165 BR, Messujen retki- ja yhteysmoottorivene TG 7.9 KingCruiser ja Messujen matkamoottorivene Beneteau Swift Trawler 30. Voittajat valittiin jokaisessa sarjassa kolmesta finalistista. Messujen veneet julkaistiin keskiviikkona 12.2. Vene 20 Båt -messuilla Messukeskuksessa Helsingissä.

TG 7.9 KingCruiser
TG 7.9 KingCruiser

Valinnassa kiinnitettiin huomiota erityisesti uutuusarvoon. Lisäksi otettiin huomioon design, rakenne- ja tilankäyttöideat, tilojen toimivuus ja ergonomia, hinta-laatuvaikutelma sekä käyttötarkoitukseen sopivuus. Messujen vene -tunnustuksilla halutaan viedä venealaa eteenpäin ja antaa toimijoille tunnustusta onnistuneesta tuotekehityksestä.

Messujen veneet valinnut raati luonnehti voittajaveneitä seuraavasti:

Messujen avoveneeksi valittu AMT 165 BR on hyvin suunniteltu ja laadukkaasti valmistettu vene, jonka tilankäyttö on tehokasta. Alle viiden metrin koosta huolimatta veneessä on tilaa kuudelle henkilölle ja suuremmista veneistä tuttuja ratkaisuja, kuten yhdessä tasossa olevat uimatasot sekä yksiosainen pulpettien väliovi. Kohtuullisen tehotarpeen ja painon ansiosta AMT 165 BR:ää on helppo käsitellä ja kuljettaa, minkä lisäksi sen hankintahinta ja käyttökulut jäävät kohtuullisiksi. 

Messujen retki- ja yhteysvene TG 7.9 KingCruiserissa on kokoluokkansa tilavin hytti, jossa on runsaasti istumapaikkoja ja säilytystiloja. Keula-avotilanjakaminen kulkutilaan ja minikajuuttaan on uusi ja rohkea ratkaisu, joka tuntuu toimivalta. Minikajuutan varustelumahdollisuudet sekä taka-avotilanyksityiskohdat parantavat veneen retkikäyttömahdollisuuksia. TG:n tehosuositus on kiitettävän maltillinen, mikä osaltaan mahdollistaa erittäin kilpailukykyiset hinnat, tehden kokonaisuudesta erittäin houkuttelevan.

Messujen matkavene Beneteau Swift Trawler 30 sopii rentouttavaan venematkailuun mainiosti. Sen asuttavuus on hyvä ja etenkin pentteri toimiva. Veneessä on helppo liikkua, mitä korostaa sisäohjaamon sivuliukuovi sekä avattavat laitaportti ja peräpeili. Beneteaun yksi dieselmoottori ja akseliveto muodostavat yksinkertaisen luotettavan voimansiirtoratkaisun, jonka huollontarve ja ylläpito on vähäistä. Myös veneen hankintahinta on kokoluokka huomioiden kohtuullinen.

Vene 20 Båt -messuilla esitellään 500 venettä, joista venelehtien toimittajista koostuva esiraati valitsi finalistit Messujen veneisiin. Valinnan voittajista teki raati, johon kuuluivat Sampsa Kärnä Eurofins Expert Servicestä, Kippari-lehden toimittaja Karel Kakko, Juhani Pappila Traficomista,Vene-lehden toimittajaTomi Peurakoski sekä Venemestari-lehden ja Totalvene.fi:n päätoimittaja Jan Sjölund.

Messujen vene -finalistit eri sarjoissa olivat seuraavat: Messujen avovene: AMT 165 BR, Buster XL, Candela Seven Messujen retki- ja yhteysvene: Nimbus T8, Nordkapp Gran Coupe 905, TG 7.9 KingCruiser Messujen matkavene: Axopar 37 XC, Beneteau Swift Trawler 30, Fairline F//Line 33

Vene 20 Båt -messut järjestetään 7. – 16.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on avoinna vielä keskiviikosta perjantaihin klo 11-19 sekä lauantaista sunnuntaihin klo 10-18. Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com #venemessut www.venemessut.fi

Kuvia palkintojen jaosta http://messukeskus.mediabank.fi

Kuvat

TG 7.9 KingCruiser
TG 7.9 KingCruiser
Lataa
AMT 165 BR
AMT 165 BR
Lataa
Beneteau Swift Trawler 30
Beneteau Swift Trawler 30
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Suomen merkittävin kirjallisuustapahtuma on nyt vahvasti valtakunnallinen23.9.2020 00:01:00 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumassa 22. - 25.10.2020 pääsee seuraamaan upeita kirjallisuuskeskusteluja ja -haastatteluja. Verkkotapahtuma tekee kirjamessuista entistä valtakunnallisemman, sillä tapahtumaa pääsee seuraamaan suoraan omalta tai ystävän kotisohvalta. Ohjelmasta nousevat tänä vuonna entistä vahvemmin kansainväliset tähdet ja monipuolisesti suomalaiset kirjailijat uutuusteoksineen, yhteiskunnalliset keskustelut sekä tapahtuman teema tulevaisuus.

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin16.9.2020 02:01:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme