MessukeskusMessukeskus

Vene 21 Båt -messut siirtyy vuoteen 2022, ensi helmikuussa uusi verkkotapahtuma

Jaa

Helsingin Vene 21 Båt -messut on päätetty siirtää vuoteen 2022. Päätökseen vaikutti venemessujen pitkä valmisteluaika ja kustannusrakenne sekä pitkittynyt poikkeusaika rajoituksineen. Ensi helmikuussa veneisiin ja kaikkeen veneilyyn liittyvään pääsee tutustumaan uudessa Vene 21 Båt verkossa -tapahtumassa 12. – 21.2.2021.

Messukeskuksessa järjestettävät Vene Båt -messut on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, jossa esitellään vuosittain noin 500 venettä, veneilytarvikkeita, -varusteita ja -palveluja sekä vesiharrasteita ja kalastusta. Veneiden tuominen messuille vaatii paljon työtä ja siitä tulee myös paljon kustannuksia yrityksille. Nyt marraskuussa yritysten pitäisi tilata veneet ja olla täysin varmoja siitä, että tapahtuma voidaan järjestää rajoituksitta helmikuussa. Epävarmuus ja kiristyneet rajoitukset ovat vaikuttaneet siihen, että venemessut siirretään seuraavaan vuoteen ja nyt panostetaan uuteen helmikuun verkkotapahtumaan. Viime kerralla Vene 20 Båt -messuilla vieraili yli 70 000 kävijää.

”Nyt on parempi keskittyä Vene 22 Båt -messuihin ja helmikuun 2021 verkkotapahtumaan”, toteaa Vene Båt -messujen toimeksiantajan Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo. ”Siirrosta keskusteltiin Finnboatin hallituksen ja Messukeskuksen edustajien kanssa. Päätös oli yksimielinen ja varmasti oikea. Nyt voimme suunnata katseemme verkkotapahtumaan ja tehdä siitä mahdollisimman kaupallinen ja sisältörikas. Uskomme, että venemessujen uskolliset kävijät löytävät myös verkkotapahtumaan.”

”Olemme tehneet hyvässä yhteistyössä Messukeskuksen kanssa valtavasti töitä hienon ja ennen kaikkea turvallisen messutapahtuman eteen. Käytämme näitä oppeja Vene 22 Båt-näyttelyn valmistelemiseen ja teemme siitä entistä paremman näyttelyn. Emme jätä kuitenkaan veneilijöitä nyt yksin vaan ensi helmikuussa veneisiin ja kaikkeen veneilyyn liittyvään pääsee tutustumaan uudessa Vene 21 Båt verkossa -tapahtumassa,” toteaa Kim Koskinen, Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Messukeskus on järjestänyt nyt poikkeusaikana useita verkkotapahtumia onnistuneesti. ”Ensi helmikuussa uusiin veneisiin, tarvikkeisiin ja varusteisiin pääsee tutustumaan uudessa Vene 21 Båt verkossa -tapahtumassa. Veneilyn ystäviä hellitään, sillä uudessa tapahtumassa löytyy houkuttelevaa tarjontaa ja sisältöä jokaiselle veneilyn ystävälle”, kertoo venemessuista vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Uskomme verkkotapahtumien voimaan nyt poikkeuksellisena aikana. Verkkotapahtuma antaa tärkeää sisältöä, tarjoaa lisäarvoa ja mahdollistaa kävijöiden ja yritysten kohtaamisen virtuaalisesti. Kun taas voimme kohdata, niin verkko tuo lisäarvoa fyysisten tapahtumien rinnalle.”


Messukeskus on valmis järjestämään tapahtumia turvallisesti Messukeskuksessa Helsingissä heti kun se on viranomaisten mielestä mahdollista. Suuret tapahtumatilat, ilmanvaihto ja erikoisjärjestelyt mahdollistavat messujen järjestämisen myös poikkeusolosuhteissa. Messukeskus seuraa tarkasti viranomaisten ohjeita ja suosituksia ja toimii niiden mukaisesti.

Vene 21 Båt verkossa – tapahtuma järjestetään 12. – 21.2.2021. Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 22 Båt -messut järjestetään 11. – 20.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Messukeskus järjestää venemessut Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta. Viime helmikuussa Vene 20 Båt -messuille osallistui 282 näytteilleasettajaa ja näyttelypinta-alaa oli käytössä 27 819 m2.

www.venemessut.fi
#venemessut

Kuvia median käyttöönhttp://mediabank.messukeskus.com  

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Venealan Keskusliitto Finnboat ry, toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo, puh. 040 673 4032, jarkko@finnboat.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event12.1.2021 09:30:00 EETPress release

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event instead of a physical one. The decision is due to the uncertainty caused by the pandemic situation and international travel restrictions, that greatly affect the possibility of international visitors to participate in the event. The Helsinki Chemicals Forum will take place on 27 and 28 April 2021 and registration for the event has started.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme