MessukeskusMessukeskus

Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma aloittaa veneilykauden helmikuussa

Jaa

Helmikuun venemessut on siirretty verkkoon. Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma kokoaa 12. – 21.2.2021 veneet, veneilytarvikkeet ja -varusteet sekä vesiharrasteet ainutlaatuiseen verkkotapahtumaan. Tarjolla on ohjelmaa, yrityssivujen tuote-esittelyjä, hyviä tarjouksia ja mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa chatin kautta. Tapahtuma on veloitukseton kävijöille.

Vene 20 Båt -messut . Kuva: Messukeskus
Vene 20 Båt -messut . Kuva: Messukeskus

”Venemessujen järjestäminen on tärkeätä nyt poikkeuksellisena aikana. Kotimaan matkailu on kasvussa ja veneily kiinnostaa entistä enemmän. Haluamme tukea venealaa ja veneilyä unohtamatta veneilijöitä ja vesiharrastajia,” kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Tapahtuma tarjoaa tänäkin vuonna paljon elämyksiä, sisältöä ja kohtaamisia. Yritykset ovat ottaneet tapahtuman ilolla vastaan ja lähteneet mukaan sisällöillään ja tarjouksillaan. Mukana ovat merkittävimmät alan toimijat. Sen lisäksi, että tapahtumaa voi nyt seurata kaikkialta maailmasta, tapahtumassa voi myös esitellä veneitä, joita ei olisi saatu fyysiseen tapahtumaan. Verkkotapahtuma on täynnä mahdollisuuksia.”

Kahdeksan ohjelmateemaa

Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma tarjoaa ohjelmaa sekä veneilijöille että veneilyn aloittamista harkitseville ja vesiharrastuksista kiinnostuneille.  Uudet ohjelmat julkaistaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina – kuutena päivänä tapahtuman aikana. Venemessujen virallisen ohjelman lisäksi tarjolla on myös mukana olevien yritysten tuottamaa ohjelmaa. Venemessuille voi palata aina uudestaan ja ajoittaa vierailunsa silloin, kun parhaiten sopii, sillä ohjelmat löytyvät tallenteina julkaisuajankohdan jälkeenkin.

Venemessujen ohjelma nostaa esille moottoriveneiden uutuusmalleja, purjehdusta, matkailua ja veneilytarinoita. Omat osionsa on veneilyn aloittamisesta kiinnostuneille, kalastajille ja vesiharrastajille. Verkkotapahtumassa esitellään myös historiallisia veneitä.

Ohjelma kertoo muun muassa mitä veneen ostamisessa kannattaa ottaa huomioon, miten veneitä huolletaan ja millaista koulutusta on tarjolla. Matkailuosiossa kerrotaan muun muassa Ahvenanmaan ympäri veneilystä, Viron kohteista ja Helsingin päiväretkikohteista.  

Perinteiset palkinnot jaetaan verkkotapahtumassa

Verkkotapahtumassa julkaistaan Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n ja Suomen Messusäätiön Vuoden vierasvenesatamat 2021-palkinnon ja Suomen Messusäätiön rahoittaman Pelasta Itämeri -palkinnon saajat sekä Messujen vene, jonka ovat valinneet venelehtien toimittajat.  

Vene 21 Båt verkossa – tapahtuma järjestetään 12. – 21.2.2021 www.venemessut.fi -sivustolla. Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 22 Båt -messut järjestetään 11. – 20.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Messukeskus järjestää venemessut Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta. 
Viime helmikuussa Vene 20 Båt -messuille osallistui 282 näytteilleasettajaa ja näyttelypinta-alaa oli käytössä 27 819 m2.

www.venemessut.fi
#venemessut

Kuvia median käyttöönhttp://mediabank.messukeskus.com


Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
myyntiryhmäpäällikkö Juha Kuusla, puh. 040 592 1000, juha.kuusla@messukeskus.com
Venealan Keskusliitto Finnboat ry, toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo, puh. 040 673 4032, jarkko@finnboat.fi

Kuvat

Vene 20 Båt -messut . Kuva: Messukeskus
Vene 20 Båt -messut . Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event12.1.2021 09:30:00 EETPress release

The Helsinki Chemicals Forum 2021 conference will be organized as a virtual event instead of a physical one. The decision is due to the uncertainty caused by the pandemic situation and international travel restrictions, that greatly affect the possibility of international visitors to participate in the event. The Helsinki Chemicals Forum will take place on 27 and 28 April 2021 and registration for the event has started.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme