Messukeskus

Vene 21 Båt verkossa -tapahtuman aikana veneala aktivoitui

Jaa

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene Båt järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa verkossa. Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma tarjosi 12. – 21.2.2021 ohjelmaa ja yritysten tuottamaa sisältöä, tarjouksia ja chat-palvelun. Kymmenen päivän aikana tapahtumassa vieraili yli 52 300 kävijää. Tapahtuman ohjelmaa voi katsoa ja sisältöön tutustua vielä 12.3. asti.

Nyt poikkeuksellisena aikana järjestetyn Vene 21 Båt verkossa -tapahtuman aikana järjestettiin paljon tilaisuuksia eri venealan yrityksissä ja moni aloitti veneiden markkinoinnin. Veneala näkyi monissa kanavissa ja veneilykauden voidaan sanoa alkaneen tänäkin vuonna helmikuun toisella viikolla. Vene 21 Båt verkossa -tapahtumassa käytiin lähes 64 500 kertaa. Tapahtumaan osallistui 150 yritystä.

”Vene Båt -messuja Messukeskuksessa on kyllä kaivattu kovasti tänä vuonna. Nyt toteutettu verkkotapahtuma luo pohjaa ensi vuoden hybriditapahtumalle, jossa Messukeskuksessa järjestettävien messujen rinnalle tuotamme myös verkkosisältöä ja yritykset pääsevät entistä laajemmin esille myös verkossa. Keräämme nyt sekä kävijältä että näytteilleasettajilta palautetta ja kehitämme tulevaa hybriditapahtumaa sen perusteella”, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Olemme tehneet paljon töitä ja oppineet myös paljon. Poikkeuksellinen aika on kannustanut meitä ottamaan ison askeleen kohti digitaalisuutta.”

”Venealan yritykset lähtivät isolla joukolla mukaan verkkotapahtumaan. Tämän vuoden venemessujen kaupallisuutta on vaikea arvioida, sillä aika on nyt monella tavalla poikkeuksellinen. Veneitä on kyllä alkuvuodesta myyty ennätystahtiin ja uskon venemyynnin myös jatkuvan erittäin vilkkaana”, kertoo toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo Venealan Keskusliitto Finnboat ry:stä. ”Tänä vuonna yritykset ovat vieneet kauden aloitustapahtumat liikkeisiinsä, mutta venemessujen yhteisöllisyyttä, tunnelmaa ja yli 70 000 kävijää on mahdotonta tavoittaa muualla kuin Vene Båt -messuilla. Onnistunut verkkotapahtuma vahvistaa Vene Båt -messujen asemaa Pohjoismaissa.”

Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Vene 22 Båt -messut 11. – 20.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta.

Vene 21 Båt verkossa -sisältö katsottavissa 12.3. asti: www.venemessut.fi


Kuvia median käyttöön http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Venealan Keskusliitto Finnboat ry, toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo, puh. 040 673 4032, jarkko@finnboat.fi

www.venemessut.fi #venemessut

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsinki Chemicals Forum launches 2021 virtual edition with debates on key global topics in chemicals regulations and top voices19.2.2021 09:00:00 EETPress release

After a year of postponed conferences around the world, the Helsinki Chemicals Forum (HCF) will return for its 12th Forum, to be held over a two-day virtual event, 27 and 28 April 2021. With 5 panels and high-level keynote speeches, HCF 2021 will host topical debates on key issues faced by the chemicals industry globally and share policy trends aimed towards a safer, more sustainable future.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme