Messukeskus

Vene 22 Båt valmistautuu jo uuteen aktiiviseen veneilykauteen

Jaa

Helmikuun Vene 21 Båt -messut siirrettiin ja veneilykansa pääsee kohtaamaan nyt kahden vuoden tauon jälkeen 11.–20.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Näiden kahden vuoden aikana veneilyn suosi on kasvanut ja veneilyn pariin on löytänyt paljon uusia ihmisiä. Venemessut ottaa muuttuneen tilanteen huomioon ja tarjoaa kasvaneelle veneyhteisölle sisältörikkaan kohtaamispaikan.

Kuva Vene 20 Båt
Kuva Vene 20 Båt

Messukeskuksessa Helsingissä suunnitellaan jo ensi vuoden veneilykauden avausta, vaikka tämän vuoden veneilykausi ei ole edes vielä loppunut. Messujen järjestäminen on pitkäjänteistä työtä. Nyt tehdään ratkaisuja messujen sisällön suhteen ja osastopaikkoja myydään aktiivisesti. Veneilyn suosion kasvun myötä, myös veneilykausi jatkuu vuosi vuodelta pidemmälle.


Kansainvälisiä venemessuja on jo järjestetty tänä vuonna useita ja niiden suosio on ollut hyvä. ”Venemessut on vahvasti kaupallinen tapahtuma ja missään muualla ei pääse vertailemaan erilaisia veneitä ja tarvikkeita yhden katon alla kuten venemessuilla. Venemessut ovat osoittaneet myös muualla maailmalla merkityksensä”, kertoo toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo Venealan Keskusliitto Finnboat ry:stä. ”Cannes, Genova, Southampton ja Friedrichshafen ovat jo näyttäneet kuinka veneilijät nauttivat mahdollisuudesta päästä taas venemessuille. Suomessa venemessujen yhteisöllisyyttä, tunnelmaa ja yli 70 000 kävijää on mahdotonta tavoittaa muualla kuin Vene Båt -messuilla.”

”Uskomme, että moni veneilyyn nyt poikkeuksellisina aikoina tutustunut harkitsee jo oman veneen ostoa. Veneiden vuokraaminen on tutustuttanut ihmiset veneilyyn ja innostanut heitä veneilijöiksi. Venemessut on vuosittainen veneilijöiden kohtaamispaikka, jonne tullaan katsomaan ja hankimaan uusia veneitä sekä tarvikkeita ja varusteita”, kertoo tapahtuman myynnistä vastaava Tomi Frick. ”Venemessuille on jo ilmoittautunut paljon yritystä ja myynti käy aktiivisena. Ensi helmikuussa Messukeskus täyttyy taas veneistä. ”

Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Vene 22 Båt -messut 11.–20.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta.

Kuvia median käyttöön http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Venealan Keskusliitto Finnboat ry, toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo, puh. 040 673 4032, jarkko@finnboat.fi

www.venemessut.fi #venemessut

Seuraava suuri yleisötapahtuma Messukeskuksessa Helsingissä on  Helsingin Kirjamessut 28.–31.10.2021. www.helsinginkirjamessut.fi

Kuvat

Kuva Vene 20 Båt
Kuva Vene 20 Båt
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme