MessukeskusMessukeskus

Vene 23 Båt -messut esittelee lähes 400 venettä - messut avoinna vielä viikon

Jaa
Suomalaiset on veneilykansaa ja joka viidennellä on vene. Vene 23 Båt Helsingin kansainväliset venemessut 10. - 19.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa on ainoa paikka Suomessa, jossa saa kattavan kuvan avo-, retki- ja yhteys- sekä matkavenetarjonnasta. Messuilla on esillä 380 venettä, joista palkitaan keskiviikkona 15.2. kolme kiinnostavinta uutuutta. Venemessuilla vierailleet kansainväliset toimittajat kiittelevät laajaa näyttelyä ja kattavia tilastoja venemyynnistä. Venemessuilla on vieraillut kolmen päivän aikana yli 25 500 veneilystä kiinnostunutta. Vene 23 Båt -messut kestää yhteensä kymmenen päivää. Veneisiin, kalastukseen ja vesiharrasteisiin voi tutustua vielä viikon, sunnuntaihin 19.2. asti.
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila

Helmikuun venemessut on tärkeä tapahtuma niille, jotka suunnittelevat uuden veneen hankintaa tai harkitsevat veneilyn aloittamista. Jos haluaa veneen kesäksi haluamallaan varustuksella – nyt on aika toimia. Venemessut tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vertailla erilaisia veneitä ja löytää itselleen sopivimman. Messuilta saa myös tietoa veneiden vuokrauksesta ja yhteisomistuksesta.

Venemessuilla vieraillut kansainvälisten toimittajien ryhmä sai hyvän katsauksen suomalaisista veneistä, sillä yli puolet esiteltävistä 380 veneestä on suomalaisia. Toimittajat kiittelivät myös Suomen raportointia veneiden myynnistä ja muusta toimialaan liittyvästä statistiikasta. Täsmällinen ja avoin raportointi on ainutlaatuista Euroopassa.

Ensimmäisten kolmen päivän aikana venemessuilla vieraili yli 25 500 veneilystä kiinnostunutta. Selkeästi veneilijät, kalastajat ja vesiharrastajat ovat odottaneet tapahtumaa. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin kolme vuotta sitten vuonna 2020.

Kiinnostavat veneuutuudet palkitaan

Vene 23 Båt -messuilla palkitaan  nyt jo 24. kertaa Messujen veneet esillä olevista uutuuksista. Messuilla valitaan veneet kolmessa sarjassa, jotka ovat Messujen avovene, Messujen retki- ja yhteysvene sekä Messujen matkavene. Voittajat julkaistaan keskiviikkona 15.2. klo 15.  Valinnassa kiinnitetään huomiota erityisesti uutuusarvoon. Lisäksi otetaan huomioon design, rakenne- ja tilankäyttöideat, tilojen toimivuus ja ergonomia, hinta-laatuvaikutelma sekä käyttötarkoitukseen sopivuus. Messujen vene -tunnustuksilla halutaan viedä venealaa eteenpäin ja antaa toimijoille tunnustusta onnistuneesta tuotekehityksestä.

Messujen avovene
:finalistit ovat Rand 22 DC, Saxdor 205 ja Terhi 390.
Messujen retki- ja yhteysvene
:finalistit ovat AMT 240 DC, Quarken 27 ja XO DFNDR 8.
Messujen matkavene
:finalistit ovat Glacier 48, Grandezza 30 CA ja Nimbus C11.

Vene 23 Båt -messuilla esitellään satoja veneitä, joista venelehtien toimittajista koostuva esiraati valitsi finalistit Vene 23 Båt Messujen veneisiin. Valinnan voittajista tekee raati, johon kuuluivat Harry Broman Eurofins Expert Servicestä, Vene-lehden toimittaja Tomi Peurakoski, Kippari-lehden toimittaja Jouko Saarinen, Venemestari-lehden ja Totalvene.fi:n päätoimittaja Jan Sjölund ja Tom Wilenius Traficomista sekä uusina jäseninä pohjoismaista näkökulmaa tuomassa ruotsalaisen Båtliv-lehden päätoimittaja Lars-Åke Redéen ja norjalaisen Båtmagasinet-lehden toimittaja Atle Knutsen. 

Helsingin Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Vene 23 Båt Helsingin kansainväliset venemessut 10.–19.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta. Vene 23 Båt -messut on avoinna pe 10.2. klo 11-19, la-su 11.–12.2. klo 10-18, ma-pe 13.–17.2. klo 11-19 ja la-su 18.–19.2. klo 10-18. Lippuja voi ostaa ennakkoon edullisemmin http://shop.messukeskus.com

Venemessuilla järjestetään ohjelmaa viidellä ohjelmapisteellä. Tutustu ohjelmaan >> ohjelma

www.venemessut.fi @venemessut #venemessut

Kuvia median käyttöön (kuvaaja Pekka Hannila): http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoja: Messukeskus, viestinnän asiantuntija Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Venealan Keskusliitto Finnboat ry, toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo, puh. 040 673 4032, jarkko@finnboat.fi

Kuvat

Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Lataa
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Lataa
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Lataa
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Lataa
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Lataa
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Lataa
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Lataa
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Lataa
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Vene 23 Båt. Kuva: Pekka Hannila
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Vuoden mökkiläinen 2023 on Kirsikka Simberg: ”Mökillä on aikaa ja mahdollisuus keskittyä asioihin, jotka ovat oikeasti elämässä tärkeitä”20.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Suomen Vapaa-ajan asukkaiden liitto ja Messukeskus ovat valinneet Vuoden mökkiläiseksi 2023 vaikuttaja, stylisti ja Tuplakääk-podcastin juontaja Kirsikka Simbergin. Kemiönsaarella perheineen mökkeilevä Simberg tunnustautuu puutarhaharrastajaksi ja haaveilee onsen-henkisestä paljusta. Tunnustus jaetaan Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 30.3.2023 klo 12.30.

Vuoden Kaunein Sormus 2023 -kilpailussa etsitään viitteitä huomisen kauneudesta – kilpailu on käynnistynyt16.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

I love me -messut ja Häät-lehti etsivät jälleen Vuoden Kauneinta Sormusta. Kilpailun tämän vuoden teema Häivähdyksiä innostaa kulta- ja hopeaseppiä sekä korumuotoilijoita etsimään viitteitä huomisen kauneudesta ja ilosta suunnata kohti tulevaisuutta. Nyt 16. kertaa järjestettävä kilpailu nostaa esiin suomalaista korusuunnittelua ja käden taitoja.

Aistiesteetön sisustaminen huomioi aistit ja rauhoittaa sekä tukee asukkaiden hyvinvointia ja palautumista14.3.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Aistiesteetön tilasuunnittelu ja sisustaminen huomioi ja minimoi aisteja kuormittavat tekijät sekä tukee asukkaiden palautumista ja hyvinvointia. Suunnitelulla pystytään vahvistamaan käyttäjien osallisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia. Aistiesteettömään suunnitteluun erikoistunut sisustussuunnittelija Paula Hellberg kertoo aiheesta Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023 järjestettävien Kevätmessujen Trendilavalla lauantaina 1.4.2023 klo 12.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme