Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Veneiden huutokauppa tiistaina 21.5.

Jaa

Helsingin kaupungin talteen otettujen veneiden huutokauppa järjestetään Verkkosaaressa tiistaina 21.5. klo 11.00.

Kuva Konsta Linkola
Kuva Konsta Linkola

Huutokaupattavia veneitä on noin 40, ja niiden kunto vaihtelee paljon. Veneet on valmiiksi pohjahinnoiteltu 100 – 2 500 euron välille. Huutokaupattavat veneet sijaitsevat Rajasaaressa sekä Verkkosaaressa, niihin voi tutustua ennen huutokauppaa tiistaina 21.5. Rajasaaressa klo 9.00 - 9.30 ja Verkkosaaressa klo 10.00 - 11.00.

Veneiden maksu suoritetaan ainoastaan kortilla ja maksetun veneen voi noutaa arkipäivisin klo 12.00 – 14.00 perjantaihin 31.5. asti.  Veneen huutokaupasta ostanut järjestää itse veneen noston ja siirron. Mikäli venettä ei noudeta sovittuun aikaan mennessä, kaupunki pidättää oikeuden romuttaa vene sen omistajan kustannuksella.

Alkuperäisillä omistajilla on mahdollisuus lunastaa veneensä kuluja vastaan perjantaina toukokuun 17. päivä kello 16 mennessä venepaikkavarauksista, osoitteesta Paavo Nurmen kuja 1 E, Töölön kisahalli. Tästä johtuen tietoja veneistä ei julkaista ennen huutokauppaa.

Kulku Verkkosaareen
Verkkosaareen kulku tapahtuu vaihtoehtoisesti joko Kyläsaarenkadun puoleisesta portista tai veneiden nostopaikan puoleisesta portista. Kartta huutokauppapaikasta: hel.fi/veneily.

Lisätietoja
lantinenveneilytiimi@hel.fi

Avainsanat

Kuvat

Kuva Konsta Linkola
Kuva Konsta Linkola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Objection! exhibition opens at the Helsinki City Museum23.5.2019 13:33:30 EESTTiedote

Does disagreement have enough space to live in the middle of our consensus-seeking everyday life? Why is disagreement being pushed aside even though it is the basis of political activity in a democracy? And how can a city serve as a growth platform for public disagreement? How have different forms of opposition manifested in the history of Helsinki? Helsinki City Museum's new exhibition Objection! will open on the fourth floor of the museum on 24 May 2019.

Toista mieltä! -näyttely avautuu Helsingin kaupunginmuseossa23.5.2019 13:32:55 EESTTiedote

Onko eripuralla riittävästi elintilaa keskellä konsensushakuista arkeamme? Miksi erimielisyyttä sysätään syrjään, vaikka se on poliittisen toiminnan perusta demokratiassa? Entä kuinka kaupunki voi toimia kasvualustana julkiselle erimielisyydelle? Miten erilaiset vastarinnan muodot ovat näyttäytyneet Helsingin historiassa? Helsingin kaupunginmuseon uusi Toista mieltä! -näyttely avautuu 24.5.2019 museon neljännessä kerroksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme