Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Veneiden talvisäilytyspaikat tulee vahvistaa heinäkuussa

Jaa

Espoon kaupunki on uusinut venepaikkojen laskutuskäytäntöjä. Voimassa olevan talvisäilytyspaikan vahvistaminen, maksaminen tai paikasta luopuminen tulee tehdä 3.-23.7. välisenä aikana. Asiointi hoituu helpoiten verkossa ja sen voi tehdä venepaikan haltija verkkopankkitunnuksillaan.

Mikäli käytettävissä ei ole henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, tai  sähköisen palvelun käyttö ei muuten onnistu, tulee ottaa yhteyttä kaupunkiin. Yhteyttä tulee ottaa myös, mikäli paikka on yrityksen tai yhdistyksen nimissä, sillä niiden osalta sähköinen asiointi ei vielä onnistu.

Talvisäilytyspaikan haltijat, joiden sähköpostiosoite löytyy sähköisestä järjestelmästä, saavat sähköpostiinsa asiointilinkin 3.7.2017.  Maksamisen, vahvistamisen tai paikasta luopumisen voi hoitaa verkossa myös ilman sähköpostitse saatavaa linkkiä. Asiointi onnistuu osoitteessa: resurssivaraus.espoo.fi > Omat tiedot.

23.7. jälkeen lähetetään niille, jotka ovat ainoastaan vahvistaneet paikan, paperilasku. Jos määräaikana ei tehdä mitään edellä mainituista toimista, katsotaan paikka irtisanotuksi.

Espoon kaupunki on jo aiemmin lähettänyt kaikille vene- ja talvisäilytyspaikanhaltijoille kirjeen laskutuksen ja hakujen määräajoista sekä uudistuneista käytännöistä.


Yhteystiedot: 

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse: venepaikat@espoo.fi
Mikäli sähköpostiasiointi ei ole mahdollista, puhelimitse ma - pe klo 9-14.45: 
09 816 27365 tai 046 877 1805

www.espoo.fi/ulkoilu > Veneily

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin liikuntapalvelut vastaa noin viidensadan liikunta- ja ulkoilupaikan käytöstä ja kunnosta. Seitsemän urheilupuistoa, kuusi urheiluhallia, noin 100 urheilukenttää, 8 avantoa, noin 200 kilometriä hiihtolatuja, kiintorasteja, uimarantoja jne. Lisäksi satoja ohjattuja liikuntaryhmiä viikottain. 

Koko Espoo liikkumaan! Omatoimisesti, ohjatusti, luontoon ja liikuntapaikoille!

www.espoo.fi/liikunta
#espooliikkuu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme