Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Venepaikat tulee vahvistaa 27.1. mennessä

Jaa

Voimassa olevan venepaikan maksaminen, vahvistaminen tai paikasta luopuminen tulee tehdä 7.-27.1. välisenä aikana. Asiointi hoituu helpoiten verkossa ja sen voi tehdä venepaikan haltija verkkopankkitunnuksillaan.

Venepaikan haltijat saavat sähköpostiinsa asiointilinkin, mutta maksamisen, vahvistamisen tai paikasta luopumisen voi hoitaa verkossa myös ilman linkkiä, osoitteessa resurssivaraus.espoo.fi > Omat tiedot.

27.1. jälkeen lähetetään paperilasku niille venepaikan haltijoille, jotka ovat ainoastaan vahvistaneet paikan. Jos määräajan aikana ei tehdä mitään edellä mainituista toimista, katsotaan paikka irtisanotuksi.

Mikäli venepaikan haltija on yritys tai yhdistys, tai haltijalla ei ole henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, tulee asiointi hoitaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse: venepaikat@espoo.fi 

Puhelimitse arkisin klo 9-14, 046 877 1805 tai 09 816 27365.

www.espoo.fi/ulkoilu > Veneily

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin liikuntapalvelut vastaa noin viidensadan liikunta- ja ulkoilupaikan käytöstä ja kunnosta. Seitsemän urheilupuistoa, kuusi urheiluhallia, noin 100 urheilukenttää, 8 avantoa, noin 200 kilometriä hiihtolatuja, kiintorasteja, uimarantoja jne. Lisäksi satoja ohjattuja liikuntaryhmiä viikottain. 

Koko Espoo liikkumaan! Omatoimisesti, ohjatusti, luontoon ja liikuntapaikoille!

www.espoo.fi/liikunta
#espooliikkuu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme